Moram nekome da se pohvalim

1. Da li ste nekada unaped znali koji će vam biti najsrećniji dan uživotu?
    Ja sada znam da će to biti naredna subota i BAŠ sam hepi!!!!

2. kako to znaš, Boga ti?

3. U čoveče...mašimo se samo za nedelju dana...meni će ova sad subota da bude najsrećniji dan u životu, a tebi ona naredna. :-)))

4. Mislila sam na prvu koja dolazi, dakle, ista subota je u pitanju!

5. А који ће мени да буде најсрећнији дан, о пресветла Интернет пророчице, краљице ових простора, а и шире? :)

6. Koja je to koincidencija! A vidi...i avatari nam skoro isti!
    Svašta... :-))

7. Paaa, rekla bih da će i tebi biti ista ova subota jer ću širiti sreću Univerzumom!
    :)))))))

8. Дај интервениши тамо да буде тако, о краљице Балкана, реинкарнацијо пирамида, ти поред које и омнипотентна Клео Патра постаје семипотентна!

9. Koja je to koincidencija! A vidi...i avatari nam skoro isti!
    Svašta... :-))

Prosto da se naježiš!

10. komadići, srećnici jedni! :D

11. Da nije neko vjenčanje u pitanju? :) ups.

12. napokon me krenulo na kladionici... za nedelju dna 130 ojrića sam dobar... dosta

13. U mom mobilnom, u folderu muzika zajedno stoje Children of Bodom, Crematory, Vida Pavlović i Rade Lackovića. Ponosno mogu da kažem da sam svestrana ličnost.

14. za nedelju dna 130 ojrića sam dobar...

Otkad u ojrima računaš? Ili je to da i ovi srbijanci skontaju?

15. Pisao definicije non stop i uhvatio budžet. Neprocenjivo! Odo da spavam!

16. Čestitke Dejse, aj laku noć.... Pozdravi Kosu :)

17. Ili je to da i ovi srbijanci skontaju?

taj rad, zemo...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.