Vobra, Prenče!
Jedvite jade ovaj ruski usmeni, majku mu. Ali sam proš'o! Imao sam čak i jednu ribu od 25 godina u komisiji. Duplo dobro!
Zapalila sam kancelariju! Doel kapitalizam!
(mada, revolucija je kratko trajala i ugušena je u vodi)
:ђуска са Лазаром Ристовским:
Више Тито нас је волео, него сада ви! Р-Р-Р РЕВОЛУЦИЈА!
Za malo da dobijem tiket.
biće bolje sledeći put lololo
Beluci vodi 2:0 u setovima i PRCC neki Sela ga satro, poslednji mu uzeo 6:0.
slab sam revolucionar :(
Donirao sam UNICEF - u preko poruke 50 dinara :)
Подигао нови цс сервер за вукајлију :)))))))
Podigla 50e toplog obroka.:)
ја и пар другара смо вечерас победили.
прво смо бацали рандом риме 2 сата на чету, па смо се за цирка 2 минута организовали за баскет. отишли на баскет, успут купили гајбу пива, покидали је у паузама између партија, ја се помало и напио, нисам ништа јео цео дан. певали народњаке на путу до супермаркета који ради 00-24, вратили гајбу, онда ишли до пекаре и од кауције узели 4 векне хлеба и 6 јогурта, искидали све то, и онда се у 2 сата ноћу запутили на једно језеро богу иза ногу, на десетак километара од било какве цивилизације. купали се на тотално дивљој плажи (постоји и нека као главна, али смо ишли на дивљу), окупали се (одлична је била вода), вратили се кући и сад не знам како ћу да спавам, размишљам да се обесим да не покварим утисак сутра (:
evo moram da se pohvalim koliko mi je debeli pacov rekao da sam slatka.... ja sam izgleda pravo slatkaaaaa hahahahahahahah
al ono i on je sav ko šećerlamaaa
Postala sam baba....jutros u 5 sati.... Presretnaaaa.
cestitke, penzionerka :)
cestitamoo :3
Stavio 3 šampona na sebe, obrijao se, okupao, opro zube. Idem u školu!
Srećan novi školski dan :) Kao i novi unuci :D
A vidi. I Penzionerka ima čime da se pohvali. Svaka čast. Garant je bebac napravljen na Dan Republike, 29. novembra. :))
Bravo, Pranče! Boli te uvo, rekoh ti da nije teško.