Ko poslednji pobednik (115)

1. fala vi... ja ne znam ni napraviti ta srceta al evo vam poljubac

lubavi, mnogo tog smo prošli :natnat :**

2. Juuu,ovde vrca silna ljubav...
    Nema šta-stiglo prolećeee :))))

3. Buri, ne znam ni ja, ali sam kopirala Igorovo :))))
    Gogo, pošto kuće u B.Crkvi?

4. Nisu skupe,ne znam tačnu cenu.Kakva treba?Velika,mala,da se ulaže-ne ulaže,veliko/malo dvorište..etc.
    Mogu da se raspitam,pa ti pošaljem na PVT :)

5. Ma jok, nemoj da se cimaš, ima i na netu, pitam za drugog :)

6. Nije mi problem,ako šta treba,kaži :))

7. Oket Gole, fala :)

8. Kuda nestadoše momci sa srcima i zvezdicama?

9. Razbežaše se... :/

Natoo,večeras opet imamo neki hepening,promociju knjige u našoj firmi,moram da se doteram!
    A mrzi me,malo sam umorna.. :P

10. Šta ćeš da obučeš?
    Desi Pekky!

11. Evo me, Nato, šta ima kod tebe?

12. У чему је фора са патком на аватарима?

13. Да комшијина патка буде дуга и глатка. Ваљда је толеранција у питау, не знам ни ја.

14. Каква толеранција? О.о

15. Ма, то је цитат из Наше Крмаче, кад су зајебавали Чанка за слоган "Толеранција".

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.