Ko poslednji pobednik (115)

1. Da, ubola si godinu. :)

2. АЈМО ВИКМАЈЕР У ЂАНУ ТЕ ПОЉУБИМ

3. Znam da je bila hit na mom 7. rođendanu. :))

4. Ovo je bio doček '94. :) Te večeri je išao ovaj snimak na TV-u, sećam se k'o da je juče bilo. :))

http://www.youtube.com/watch?v=pucdZ7FYsrw

5. AHAHAHAHA i ja se sećam te haljine!!! A moj rođendan taman par dana posle dočeka, zato se i sećam! :)

6. E'o, odmaram kosti. Šta ti radiš? Što te nema?

7. Lepo, lepo. I ja odmaram malo, sutra me čeka naporan dan. Pa, ono... Imao sam dosta obaveza, pa nisam imao vremena da visim po internetu.

8. Pametno, podržavam. Valjda ću i ja imati nekih obaveza uskoro, počelo je ovo da smara.

9. Šta je počelo da smara?

10. Bila sam na bolovanju 2 nedelje, upala bubrega, pa sam visila ovde više nego obično onih dana kad sam mogla da sedim, a nisam mogla da izlazim iz kuće još.

11. U, jebote... Pa, je l' sad sve u redu?

12. Jeste valjda, ispila terapiju, završila sa injekcijama, za par dana ću proveravati nalaze, pa da vidimo šta dalje, jer nije mi prvi put.

13. Gadno kad tako snađe neka muka... Da pitam: kako stoje stvari sa definicijama, čita li to neko?

14. Pa ono, ako imaš nešto da definišeš, sad ti je okej vreme, vidim da ima ljudi po komentarima i glasovima. Baš danas me pita jedan koji je čitao moje rane radove i kao "jbt kako ti defke imaju skor preko 50?", a sad ako skupi ukupno 30 glasova, to je uspeh.

15. Znaš kako: ja sam izgubio volju da definišem još odkad su mi pobrisali one definicije. Sad napišem ponešto kad mi naleti nešto što mi deluje smešno, ali ako nema ko da čita, nemam želju da napišem bilo šta.

16. Šta da ti kažem, piši za merak, ne za druge. Jebeš to, kriza i ovde stigla.

17. HAHAHAH, ovo mi beše smešno kad sam odvalio. Ček' da probam, da vidim kako će da prođe.