Ko poslednji pobednik (115)

1. Ja sam počela relativno skoro da ih nosim,đasvi mi se kak' none izgledaju u njima :))
    Ma,sinoć sam ih obula,a danas-patikeeee :))

2. Mmmmm, štikle. :) Ali samo umereno, nisu za duga pešačenja. Mada ih volim.

3. SAMO DA POZDRAVIM STAKLENU... :* :)

PRAVI

4. Hahahaha des Buri! :)
    ČITAJ I KOMENTARIŠI malo, imaš šta. :)

5. EVO JESAM... NEGO ODO SAD NA ISPIT I DA DA ME PODSJETE KAKO JE BILO SINOĆ

6. Ajd' srećno ti bilo :)

7. Poštovanje,mladi gospodine :)

Ali,pošto nema nikog ovde-ja sam posleednjaaaa :)))

8. Gladan sam.
    2 people like this.

9. Fejsvukajlijašu jedan... :))

10. Evo me ČoČe :)))

ED:Vidi damicu koja je na slici sa Stefanom :)))Moram da linkujem,jače je od mene! :))

http://vukajlija.com/forum/teme/14290?strana=50

11. Dobro-iznenada imam malo vremana (nije mi došao jedan učenik na čas,pa imam vremena do osam) :))) Jupiiii!!!

A vi,kako 'te? :)

12. Mnogo mi nešto net kočiiii. I malopre nije poslao nešto, pa sad ponovo kucam. :) Kod mene nije loše. :) A šta predaješ? Beše nemački? :)

13. Vidiš,to je Kaizen opet uvodio neke novotarije-zato je svima krknuo net ;))
    "Praćenje autora..."šta je sledeće?Prosidba autora? :)))

Samo dajem časove,ne radim u školi.Nemački,da. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.