Ko poslednji pobednik (115)

1. Више сам за нешто на Српском. Има пар песама на Енглеском које готивим, свега десетак тог типа.

2. Reci, sve želje ispunjavamo :)

3. Ма немам појма шта хоћу.

4. e idem ja spavati... laku noć vam

5. Laku noć buri, lepo spavaj i sanjaj svoj indeks :)

6. Deste ljudi! Kako vam se sviđa nova opcija na sajtu? Mrzite li me što sam tražila da ne znamo listu autora koji nas prate? :)

7. Tebe da mrzim? Nikada :)
    I ja sam bila protiv.

8. Pošto sam se angažovala oko toga, jer nisam videla nijedan dobar razlog da bude drugačije, a nije mi bila namera da budem tvrdoglava.

9. Moraću da te ostavim, ustajem sutra jaaaako rano, idem u selo.
    Nadam se da će uskoro neko da dođe, laku noć dušo!

10. Staklena, na kraju si i dobila što si tražila :)

Dobro veče.

11. Laku noć Nato, evo Peđe, ne brini. :)

Peđa, šta da radim kad ne umem drugačije nego dobro. :))

12. Ooo, Peđa, od kad te nema ovde, čoveče. :)

13. Ma od kad su ono bili izbacili Igre iz liste, nešto sam izgubio naviku... pa se još ne navikoh od kad su vratili :)

14. Polako, tu smo mi da te izvedemo na pravi put.. :))

15. Silne igre prodjoše, al' čini mi se da negde skoro videh onu listu pobednika i drugoplasiranih... još uvek ne stojim loše :)

16. Ja sam samo jednom pobedila, i to u pretprošloj. :)) U prošloj sam bila drugoplasirana, i mislim da je to sve što se mene tiče. A bar polovinu od ukupnih postova na forumu sam ovde otkucala! :)

17. Uvek dođem kasno, kada se već nešto promeni. Ko prati, koga, i dokle? :)

18. ja imam neprijatan osećaj da će ovaj konj sa reklame da izađe iz monitora

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.