Ko poslednji pobednik (115)

1. Kaže kaizen sad, napad na sajt bio.

2. Jbt, smak sveta,šta je ovo??

3. Zdravo svima... :)

4. Pandan i tebi jacka.

5. Kakve su ovo liste sa komentarima? kaizen kako je krenuo, jedan dan će mi trebati dva monitora da pohvatam sve izloženo... :)

6. Šta znam, više mi se sviđalo ranije kako je bilo.

7. Ma ne kažem to, uvek možeš iskulirati, nego, da l' taj čovek spava nekad... :)

8. Pa on je u Japanu, ja mislim. On spava kad mi ovde kucamo. :)

9. Hahahahahaaaa, nisam mislila to, već mora da mu traje dan 89 sati kad mu svašta pada na pamet i još stigne to da odradi. :))

10. Izgleda, ne shvatam danas nešto dobro. Pa kakav bi to bio sajt kad ne bi imali ludog admina? :)

11. Ja svratio da se pozdravim. POZDRAV!

12. Hahahahaaa, Čo, stvarno... Ima smisla! :)

OTPOZDRAV! :)

13. Čo, jel ta ploča i svira ili samo igraš frizbi??? :)

14. Rek'o bi da svira. A možda i skviči. Možda.

15. Njah... A ja baš mislila da bacam s tobom frizbi, nešto mi dosadno...
    Aj nema veze... :))

16. Pa to je ploča, ako treba, frizbiraćemo je. Samo da ti ne bude dosadno. :)

17. Jao, Čo, pa ti si divan!
    Ciba! :)

18. :zamahuje: Uuuuuu! Fšššššš

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.