Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kako drugačije, nego umorili...
ajd nećemo o krajšnicima više ođe...
a ipak se pitam kako more biti žensko da ne voli krajšnike?
Hvala Peki, ja to zbog Džankija, ima problema sa probavom, pa da ga podstaknem na veliku nuždu.
e idem ja... oće mlađi buri komjutor
Što, staklena, nisi valjda i ti sa njim na ratnoj nozi? :)
Pozz, buri.
Pozdrav Buri!
Nisam ja, al' on našao za shodno to da mi prokomentariše, pa ajd da se solidarišem, dečko ima problem. :)
Će da ga bijemo? :)
Ma jok, mlad je, greši. Shvatiće već kad odraste. :)
Kako si ti, Peki? Nema te kod nas..
Nema me jer dođe gomila ljudi i ja se pogubim... Niti znam šta pišem niti kome, ništa. :)) Kod mene je sve ok, mada može i bolje, eto. Gledam stare VHS-ove i malo se zanimam. :))
Gomila? Ovde je uglavnom pusto, ili ja dođem u nevreme. :)
Pa kad god ja dođem, tu su Goga, nat, FMN, ti, džankee, a tek on kad dođe ne zna se ko se s kim... :)
Čini ti se samo. :) Navrati, tu smo!
Ja mahnem, mene ste zaboravili. :(
Gde si Storma, sunce moje. :))
Nemoj me sunčati, bre. :P :)
Jao, ja zaboravio da ti čestitam rođendan! :D
Propustio si ga, bio pre po' sata, javi se za jedno dva sata.
Stormiška, srećan rođendan sa zakašnjenjem, jebiga ovaj Peki nas nije alarmirao kad treba. :)
Шта се ови Крајишници шире ......
Hvala, staklena, nemojda zaboraviš da mi je rođus svaki dan, kao ovaj pekky, sram ga bilo. :)
A je li, to neki novi običaj? Pa koliko godina onda imaš, bokte? O_O