kako drugačije, nego umorili...
ajd nećemo o krajšnicima više ođe...
a ipak se pitam kako more biti žensko da ne voli krajšnike?
Hvala Peki, ja to zbog Džankija, ima problema sa probavom, pa da ga podstaknem na veliku nuždu.
e idem ja... oće mlađi buri komjutor
Što, staklena, nisi valjda i ti sa njim na ratnoj nozi? :)
Pozz, buri.
Pozdrav Buri! Nisam ja, al' on našao za shodno to da mi prokomentariše, pa ajd da se solidarišem, dečko ima problem. :)
Će da ga bijemo? :)
Ma jok, mlad je, greši. Shvatiće već kad odraste. :) Kako si ti, Peki? Nema te kod nas..
Nema me jer dođe gomila ljudi i ja se pogubim... Niti znam šta pišem niti kome, ništa. :)) Kod mene je sve ok, mada može i bolje, eto. Gledam stare VHS-ove i malo se zanimam. :))
Gomila? Ovde je uglavnom pusto, ili ja dođem u nevreme. :)
Pa kad god ja dođem, tu su Goga, nat, FMN, ti, džankee, a tek on kad dođe ne zna se ko se s kim... :)
Čini ti se samo. :) Navrati, tu smo!
Ja mahnem, mene ste zaboravili. :(
Gde si Storma, sunce moje. :))
Nemoj me sunčati, bre. :P :)
Jao, ja zaboravio da ti čestitam rođendan! :D
Propustio si ga, bio pre po' sata, javi se za jedno dva sata.
Stormiška, srećan rođendan sa zakašnjenjem, jebiga ovaj Peki nas nije alarmirao kad treba. :)
Шта се ови Крајишници шире ......
Hvala, staklena, nemojda zaboraviš da mi je rođus svaki dan, kao ovaj pekky, sram ga bilo. :)
A je li, to neki novi običaj? Pa koliko godina onda imaš, bokte? O_O
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
kako drugačije, nego umorili...
ajd nećemo o krajšnicima više ođe...
a ipak se pitam kako more biti žensko da ne voli krajšnike?
Hvala Peki, ja to zbog Džankija, ima problema sa probavom, pa da ga podstaknem na veliku nuždu.
e idem ja... oće mlađi buri komjutor
Što, staklena, nisi valjda i ti sa njim na ratnoj nozi? :)
Pozz, buri.
Pozdrav Buri!
Nisam ja, al' on našao za shodno to da mi prokomentariše, pa ajd da se solidarišem, dečko ima problem. :)
Će da ga bijemo? :)
Ma jok, mlad je, greši. Shvatiće već kad odraste. :)
Kako si ti, Peki? Nema te kod nas..
Nema me jer dođe gomila ljudi i ja se pogubim... Niti znam šta pišem niti kome, ništa. :)) Kod mene je sve ok, mada može i bolje, eto. Gledam stare VHS-ove i malo se zanimam. :))
Gomila? Ovde je uglavnom pusto, ili ja dođem u nevreme. :)
Pa kad god ja dođem, tu su Goga, nat, FMN, ti, džankee, a tek on kad dođe ne zna se ko se s kim... :)
Čini ti se samo. :) Navrati, tu smo!
Ja mahnem, mene ste zaboravili. :(
Gde si Storma, sunce moje. :))
Nemoj me sunčati, bre. :P :)
Jao, ja zaboravio da ti čestitam rođendan! :D
Propustio si ga, bio pre po' sata, javi se za jedno dva sata.
Stormiška, srećan rođendan sa zakašnjenjem, jebiga ovaj Peki nas nije alarmirao kad treba. :)
Шта се ови Крајишници шире ......
Hvala, staklena, nemojda zaboraviš da mi je rođus svaki dan, kao ovaj pekky, sram ga bilo. :)
A je li, to neki novi običaj? Pa koliko godina onda imaš, bokte? O_O