Vaša najluđa seksualna iskustva

1. zadovoljio je preko farki!!!

ЛОЛОЛОЛОЛО ОЋЕШ ДА КАЖЕШ ДА СИ ЈОЈ ПОЈАСНИЈО НЕКЕ СТВАРИ!!!

2. Ја сам јеб'о рибу ОДПОЗАДИ и шмрк'о сам линију са ЊЕНОГ ИЗНАДГУЗА!

3. ЛОЛОЛОЛОЛО ОЋЕШ ДА КАЖЕШ ДА СИ ЈОЈ ПОЈАСНИЈО НЕКЕ СТВАРИ!!!

STARA JE BILA TOLIKO ZADOVOLJNA GOSPOJA DA ME JE ZVALA NA GAJBU DA JE JEBEM I PREKO HELANKI DOK JOJ NA UVO OBJAŠNJAVAM I GRICKAM DLAKAVI ČIR NA LICU!!!
    http://www.dermaimaging.com/wp-content/uploads/2009/02/foto-2a2.jpg

4. DLAKAVI ČIR

СВРШАВАЊЕ У ГАЋКЕ!!! ЈА БИ ЈОЈ ЛИЗАО ГАЛАНТЕРИЈУ ЦЕЛУ!!

5. mmMmmmMmm, ali taj mladež! Kako bi srkaoooooo

6. Прво га мало изгрицкаш, да изађу крви, па онда све то заједно. Па онда кад јој га будеш набијооо!

7. Ajao, ima da joj se refrešuje mlađa narednih 14 dana. ima da bude VELIKI POST!!!

8. naspram vasih prica nije nista al ono, ja sam skroman decko :P meni je dosta.
    vat'o sam za sisu drugaricu iz srednje na casu. ona je sjedjela u prvoj ja u drugoj klupi i onako, bas mi je bila fino sjela na ruku :D vat'o sam je cijeli cas bukvalno, a posle smo mislili da zavrsimo stvar na fizickom ali kurac -.- propao cas fizickog i imali matematiku umjesto toga i nista.....

9. Ja sam jednom jebo a dvaput svrsio

10. Ја сам једно гледо порнић где јебе лик рибу. Отркио сам да ми се црв претвара у змијугу.

11. Једном сам замало са Џимијем јебао Дотера кад је пао са столице. Какав је то призор бијо, леле мајко што се не убих ја од оне крушке...

12. Видео сам данас једну женску како носи неке кесе претешке, пришао сам и шмекерски питао "Јел можеш?". Она ме погледала "онако" и рекла "Могу могу!"
    А? Шта кажете?

13. Одушевљени смо!

14. И ја сам се тако узбудио, ако не и више.

15. плашио сам се да отворим пост Урошев, очекивао сам неке моторне тестере, везивање ланцима, болесне справе, ал добро је ништа страшно ллолол

16. Био сам у журби, нисам могао да теглим реквизите, па сам решио да је претестеришем у себи.
    :))

17. Тестера је за пичке. Прережи је мочугом ако си мушко.

18. Очигледно ниси имао привилегију да посматраш моју тачку са тестером.

19. Сад си ми тек пичка... Кад сву крв у једну тачку метнеш...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.