Vaša najluđa seksualna iskustva

1. Дефинитивно ниси у току...

2. Неки лик је креснуо рибу на кревету на ком сам ја седео пар сати раније, и она је остала трудна.

3. На једној журци сам седео у фотељи и кад сам отишао по пиће, заузела је нека риба. после 2 месеца су јој људи устајали у бусу.

4. Njenu unutrašnjost je kapljala po mom klitorisu...

5. Jednom sam upao u kavez sa medvedima.....

6. Moje najluđe seksualno iskustvo je čitanje svih vaših postova. Uradio sam to 2x.

7. Ja sam drkao par puta...

8. Једном нисам свршио болела ме муда 3 дана после тога

9. Ja sam jednom jebao u vodi. U moru tojest. Jednom rukom sam se drzao za bovu. Zamalo da se udavim.

10. cernogod

Ja sam jednom jebao u vodi. U moru tojest. Jednom rukom sam se drzao za bovu. Zamalo da se udavim.

И ја сам покушо, али без бове. Трајало је колико и просјечан зечји сношај јер смо почели да се давимо. Онда смо прешли на узајамни рукоблуд и било је ок.

11. Једном нисам свршио болела ме муда 3 дана после тога

Kad već spomenu to, znate li koliko ženskog sveta nije upoznat sa fenomenom blue balls? Baš u nekom razgovoru spomenem to nekoj drugarici, ona u mene bledo... Mislim da su joj postale jasnije mnoge stvari.

12. ћирилица_из_нот_дед

Једном нисам свршио болела ме муда 3 дана после тога

Jasam ima neku krastu na qrcu dugo vremena.... kao Čerčil

Kad već spomenu to, znate li koliko ženskog sveta nije upoznat sa fenomenom blue balls?

Šta ti je to messi?

13. Једном нисам свршио болела ме муда 3 дана после тога

Како то уме да убије човека. Невероватно.

14. Kad već spomenu to, znate li koliko ženskog sveta nije upoznat sa fenomenom blue balls? Baš u nekom razgovoru spomenem to nekoj drugarici, ona u mene bledo... Mislim da su joj postale jasnije mnoge stvari.

Ma ona se satire. Pravi se mutava.

15. Šta ti je to messi?

To je ovo:

Једном нисам свршио болела ме муда 3 дана после тога

Zapravo, nadam se da me zajebavaš da ne znaš za taj izraz.

16. Једном нисам свршио болела ме муда 3 дана после тога

Zapravo, nadam se da me zajebavaš da ne znaš za taj izraz.

Jok, ja sam sa sela! Nemam pojma, ja to zovem Jajobol ako mislimo na isto!

17. Staklena muda bre... Cara i ja seljačine ne znamo te na engleskom, ali znamo šta je...mamuimjebem nenormalnu.

Doduše nije bilo davno toga, odrasli smo srećom... :)

18. Jok, ja sam sa sela! Nemam pojma, ja to zovem Jajobol ako mislimo na isto!

To! Kažem kako neko treba edukovati ženske šta se dešava kada se igraju oće-neće, a neće da daju. Meni vas žao majke mi. ;)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.