24.03.1999

1. Marko jel imaš 100 ispaljenih metaka? 50? Jel bi umeo da očistiš pištolj ili pušku?

2. Nisi ti razumeo šta sam ja napisao, javio.

3. борко, имаш ли ти? колико од тих метака је усмртило окупаторске војнике?

4. A, ti misliš da su oni zbog Šiptara ratovali? Kako je tebi lepo.

Nisam rekao da mislim da su ratovali zbog šiptara nego ih je totalno boleo kurac da guraju svoje ljude da izginu između nas.

A, koliko nam je dvadesetdevetki ostalo posle bombardovanja, operativnih. Koliko dva'es-kečeva?

Da li je to što je ostalo uništeno dejstvovanjem NATO aviona ili neodržavanjem i bolom u kurcu naših ministara?

5. Борко и јавио и данас патролирају око Батајнице, злу не требало

6. Ne bi oni ginuli između nas.

Ni Slobica nije nešto naročito održavao vojsku posle ratova u bivšoj SFRJ.

7. Nemam. Ima možda 100 iz pištolja. Umem da rasklpim i očistim cz99. nikad nisam pucao na čoveka i sumnjam da bih ikad i mogao. Da me mobilišu bio bih dobar kao topovsko meso.
    Sad ti odgovori.

8. Dakle ovako, nisam titoista, niti sam bilo kad bio.

Nisam oborio ni jedan avijon jer nisam u tom rodu, ima u vojsci rodovi, svako je zadužen za nešto, dzaba vam pričam Al sam bio ranjen, u direktnoj borbi, prašinar. Gledao sam kako kuma razvaljuje kasetna koja je aktivirala bombu u njegovom džepu, ostala je desna ruka, desna noga i pola trupa.

Ja kad pročitam šta vi pišete mene sramota, sramota me kolike ste pičke, koliko vi glumite pamet a u stvari ste samo male pičkice koje ne bi sutra branile ni svoju kuću ni svoju decu ni svoju porodicu, koliko pod plaštom pameti i logike izbegavate svaki sukob i prosto trtite dupe drugome samo da se ne bi usprotivili.U četri oka. Na netu se kurčeviti.
    Sramota me od toga što će moja deca rasti sa takvima u istoj zemlji, sa ljudima koji ne znaju šta je čast, šta je domovina, šta je kuća i porodica.

9. dodji da mi procistis cevku, borko

10. Dakle ovako, nisam titoista, niti sam bilo kad bio.

bezi bre plakao si kada je tito umro. jos se secas kako vas je uciteljica pozvala da ustanece i celom razredu saopstila kako je prestalo da kuca srce druga tite.

11. Što me prozivaš bazzi, tebi baš ništa nisam rekao?

12. Javio, povuci vodu, red je.

13. Ma jok. Kakvo bombardovanje.
    To je deo dalekog sećanja. Nešto što pamtimo po tome koliko nam je bilo zanimljivo tada jer je bilo neobično. Iz nekog razloga smo predviđali da nećemo baš mi poguniti jer nisu toliki majmuni da nas iskasape.

Pošto su bili toliko milosrdni sve je totalno ok. Nisam poginuo, naučio sam lekciju. Želim da budem evroamerikanac.

mamu im jebem imperijalističku

14. Тако је, јавио, само витешки и обилићки

15. ето, трошио си државне и народне паре за џабе, не знам сад колико кошта један метак и мрзи ме да тражим по нету, срачунај колико си попио и појео и све остало што си добио у војсци а ниси се одужио на адекватан начин

боље не служити никако војску него тако како сте ви стручњаци служили, да сте ваљали неком курцу бар бисте један рат у претходних 25 година добили

16. Борко, па онда и нема неке разлике између тебе, који знаш да расклопиш цз99 јебени и њега који је нубара за оружје, ако ти немаш јајо да то оружје користиш. Вау пуцао си 100 пута из пиштоља у непокретну мету, браво царе.

17. Bazzi, uživaj. Ko je titoista da mu jebem mater. I ovim evropejcima isto.

18. Što me prozivaš bazzi, tebi baš ništa nisam rekao?

opusteno, liberalno, klerikalno, zezanje :)

19. Caro bre, čemu ovi izlivi neglupiranja?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.