Prijava

Као што је свима познато, Неша Галија свира гитару цео живот и вероватно је као и сви нафурани клинци почео са џитром како би јебавао коке и био фаца на степеницама испред Беобанке, међутим... Дуга коса на ћелаву главу, вештачка вилица коју фура још од седамнаесте, рекао бих, те кожни сако од јеленске коже, који је вероватно ухватио на неком од концерата Ђорђа Марјановића и од ког се не одваја чак и кад спава су му били највећа препрека ка остварењу главног циља. Производњи лоше музике у циљу добијања сношаја. Е, сад. Мене занима да ли мислите и да ли знате некога ко има сличне проблеме? Било са јавне сцене, било са ВУкајлије, било из своје околине. Наведите њихова имена и своје мишљење о њима, како би могли да им се смејемо, јер Неша Галија није више занимљив. Само унапред молим да не спамујете са ЏИМИЈЕМ или ГАМБИЈЕМ, јер они проверено јебу.

Evo, ja NE JEBEM. Doduše, nisam gitarista...

Zasto mu je muzika nekvalitetna lol

Хм... Из моје околине, навео бих Јоцу Џизуса, који повремено отпада с нама око позоришта у НСу.
А на музичкој сцени... Немам појма. Ко зна шта су они радили ИЗА сцене :)

ХАХАХАХ, царе!

Сад ми на памет пада друг један, у најбољим јебачким годинама, свира гитару, свирао пар година у бенду који је једно вријеме код нас тинејђера прије 6-7 година био популаран. Истина, био је ритам гитариста, али су се тинејђерке, а поготово готићарке највише на њега напаљивале, ал' су остајале сува курца. Момак није педер, паметан је, духовит, све ок, ал' не јебе. Не зна да проговори с цуром. Другарица (дојкара и по + прелијепа) ми причала како су шетали 3-4 сата за Нову годину, она искулирала друштво да би била с њим да би на крају вечери добила пољубац у образ. Мој ђед који је имао мождани прије 4-5 мјесеци би проговорио више и разумљивије с готићаркама и тинејђеркама него овај. И пије сок од боровнице, јебеш му све.

Довољно је да сиђеш у било коју јебену рупчагу, коју ова гомила олоша око нас назива бгд клубови, те ћеш у оном вртлогу дима, људскога општег свеговнарства и воња наићи на 5-10 полугитариста који праве "мравоједов шупак" зику у циљу прибављања осамнаестогодишње пичке. Спалим им арафатке, јебем им на пању дете усрано.

јебем им на пању дете усрано

OBJASNIO, kao i uvek!

Уууу, дакле има их. Само наставите тако. Ја бих приложио дебелог брадоњу што дрка џитру на Безистану.

Прошло је његово време. Нек пусти ову омладину да јебе. Опалио је он својевремено пристојан број коврџавих пиздурина, на рачун те његове тамбуре. Лет д саншајн тебрекс, ал дошли неки нови облаци и заклонили сунце.

Да сам риба, ја бих неком таквом ставио кесу на главу... И пустио га да иде.

Па, није ли ТО срж гитарисања? Нафурана пилетина и по која недојебана кока.
Јебеш га сад да л' ће то неком Бурзуму да буде геј. Мислим, ако ме разумете.
За мене је то жешћи блам, кад погледам те налицкане пацове вонаби гитаристе са арафаткама и три мукотрпно научена акорда. Али, зато и не јебем као они. Јебига.
едит: да се надовежем на причу, нема везе баш са питањем из првог поста.

Брате, наш шае геј? Твој аватар. Не, у ствари геј је лик који је урадио тај графит. Не, у ствари геј је њушка која је секла калуп за тај графит. За ту њушку са аватара Неша Галија је лафчина.

A, dobro sad, Burzo, nije ni Miki Mladenović toliko loš lik. Kontam da je i on džitrio zarad pičke.

Svi oni koji rade 12 sati dnevno u bankama ili tim nekim kurcima i jedu stišnjene strije od Matijevićeve tašte da bi na kredit kupili novu Opel Vektru od 2000 kubika ili tako neko govno...NE JEBU. Svi oni koji idu u kupovinu garderobe jednom mesečno i daju pola plate za nju nebili jebali...NE JEBU.

Zato što ne mogu da shvate da su ružni, smrdi im znoj i smrdi im iz usta. U glavurdžama im se gnoji previše podataka koje su zapatili na njihovim dosadnim fakultetima i igraonicama...pa su im smisao za humor i šarm zakržljali. Nisu predodređeni da JEBU. Predodređeni su da idu na posao i na piknik na Dunav-Tisu-Dunav sa roditeljima svoje debele žene koja ih je navatala na tuđe dete. Predodređeni su da žive zdravo, jedu brokoli i svoju debelu ženu čitav život jebu sa kondomom.

Tako da:

Kada vidite niskog i poćelavog lika da izlazi iz novog Opela i sa osmehom na licu ulazi u banku...znajte da mlak pekmez od šljiva koristi kao lubrikant dok gura sebi šaku u dupe. I znajte da ste bolji od njega. Možda ni vi ne jebete, ali on NE JEBE sigurno i nikad neće jebati.

Ма нећу да расправљам кад не могу да допринесем расправи, знам само да кењам. Одо на ово ново јебање.

Ма, кул. Знам то.
Поента је била да они много не брину што их неко пљује ( овде на вукајлији или било где). Тебе сам узо у примеру јер си био најексплицитнији, никакве зле намере није било. Не знам чему таква реакција. Ал', опет, све кул.

Френки брате, направи дефку од овога, врхунски пост.

диви га Бурзум што се вратио

ja imam ortaka koji svira dzitru dugo godina bilo so zajedno na xx kampovanja petnaest godina i dalje fura desanku...

Neznam samo zasto se ribe loze na gitariste?, to mi je nekako bas jadno.. pasti na to sto neko svira jebenu gitaru...

Ma ti pajseri ni def u kojoj ih pljujem ne zaslužuju... Jebo ih povoljan potrošački kredit za povoljan kaiš od 200 evra na popustu da ih jebo. Ako me razumeš šta oću da kažem...

Ili sam samo nervozan. :)