Napisao sam igra jer ne znam kako se zove ova igra, ako uopšte ima ime. Uglavnom, igra se tako što neko kaže naprimer: To se koristi u autu, ima 7 riječi, metalno je, i tako te informacije, onda mi pogađamo, pa ko pogodi, on postavlja novi pojam.
Pitanje: Koristi se u autu, ima 7 riječi, metalno je, šta je to?
Razumjeli?
Sram te pojeo Mesja, sram pojeo a grom ubio! Ne diraj zenu u PMS-u da ne bi najebao, imam ja veze medju moderatorima ima da ti zakljucaju temu dok si rekao radijator!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Napisao sam igra jer ne znam kako se zove ova igra, ako uopšte ima ime. Uglavnom, igra se tako što neko kaže naprimer: To se koristi u autu, ima 7 riječi, metalno je, i tako te informacije, onda mi pogađamo, pa ko pogodi, on postavlja novi pojam.
Pitanje: Koristi se u autu, ima 7 riječi, metalno je, šta je to?
Razumjeli?
Nesto metalno sto se koristi u autu.
Nesto gumeno koristi se u krevetu, sta je to?!? lalalala
One bombone u obliku koka kole?
Prvo pa spem! :)
Zone, sad da sam govno, ođe bih napisao "Tebe je udarila sperma u mozak, pogodi kojim načinom.", ali neću. :)
Sram te pojeo Mesja, sram pojeo a grom ubio! Ne diraj zenu u PMS-u da ne bi najebao, imam ja veze medju moderatorima ima da ti zakljucaju temu dok si rekao radijator!
Neću ne boj se, ja ženu u PMS ne bih ni štapom taka'. :)
Pitanje: Na internetu je i tamo se diraju ljudi sa PMS-om. Šta je to?
@Otaku: Ova tema?
Kako si pogodio? XD
I took the wild guess. xD
Aj sad ti ;=D
Купују се на трафици, а нису новине. Шта је то? :)
Žvake!
Sokovi?
kurir! :)
Ili postar?xD
Nije poštar, nema da se kupi poštar na kiosku XD
Kaizen je pogodio. :)
Могу ја једно питањце?
Лежи човек на ливади мртав. Поред њега ранац. Да је отворио ранац на време не би био мртав. Шта се налази у ранцу?