Pogodi šta je

1. Piro.

Sta je to, metalno, malo, u obliku usta, poniklovano?

2. Emm... Nekakva sprava koja izgleda kao vagina dentata???

3. Usta odvaljena sa poniklovane statue? :)))

4. Ajd sad ja, ovo je ko fol zagonetka:

Beli panker, žućkasta kosa,
    Što duže stoji, to kraći bude... kad se ošiša :)

Šta je to?

5. To ti je panker sa vrlo dugoooooooooooooooooooom kosom koju je razvio u stilu DBZ superheroja....

6. Uf, izvinjavam se, lapsus kalami XD.
    Sad ću da ispravim:
    Beli panker, žućkasta kosa,
    Što duže stoji, to kraći bude... SEM AKO SE NE ošiša :)

PS: aj da dodam da je prav ko strela ;)

Šta je to?

7. E u penis ga znam šta je sad pa to...

8. Aaaajdeeee...
    Pomoćiću ti: to je stvar, nije osoba i NE VALJA DA SE DIRA PO METAFORIČKOJ KOSI...

9. TO TI JE SVEĆA.....

10. DO JAJA CARE, TREBALO TI JE SAMO 3 POSTA XD!!!
    Aj sad ti :)

11. Ušmrkava se i posle ti se pročiste vidici i sinusi...

12. Da nije nekakva kiщelina?

13. Pomoć jeste da je omiljen kod određene sorte ljudi...

14. to je neka droga...ccc :)

15. Možda traži od nas da tačno pogodimo koja je droga. Sad ću sve da ih degustiram i kad naiđem na onu koja mi čisti vidike i sinuse, odgovoriću koja je.

BRB

:)))

16. Eee, bre to vam je biber ljudi, kad god sam ga ja ušmrkivao meni bi se otvorili svi vidici jer sam kijao kao manijak...

17. ja sam šmrkala limuntus :), al mi se nisu proširili vidici :), a sluzokoža sinusa mi otekla

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.