Капирам да већ постоји сасвим разуман одговор, али ја ето нисам упознат. Пролеће? Зашто ствара толику збрку и да се тако раковачки изразим јебену напаљеност. Зашто се сви мувају у пролеће? Зашто су рибе опуштеније у том периоду, мање каширају, а и саме цимају ликове? Зашто се гикови баш у пролеће буде из свог данџнс енд дрегнз сна и одлучују да по први пут у животу цимају цаве? Зашто виђам толики број свеже смуваних парова на улицама баш у пролеће?
Зар је могуће да имамо јебену сезону парења као остале живуљке?
Објасните ми пролеће.

Ček, ček...
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/200909/14505/medium_slika-mile-ignjatovic-sta-se-to-sa-nama-977006x640.jpg?1297576545
Objasnite mu
Zavrzlamu oko proleća- P
Zato što nema zime više, ljudi mogu laganije da se obuku, da izađu konačno napolje, da budu duže napolju... Prijatnija je atmosfera uopšte.
- Пд
Ја мислим да је то само фазон што већина хејтује зиму и ту негде таман пре него што почне пролеће, им докурчи киша и снег и ладноћа, па им први сунчани дани мало поправе расположење. Бар је тако код мене.
- ПдЕ, Пеки, немо се љутиш, али чекам људе који су бар некад у животу имали девојку да ми објасне ово. Тебе ћу питам кад ми буде требало нешто за енбиеј. Ајде, стварно, да не одемо много у спемчину, баш ме интересује ово.
А јебига брате сад, ако си наш'о да ме подјебаваш, то је друга ствар.
Ma to je seljački, jebo im ja mater, samo pičkice traže ribe u proljeće. Pravi jebači vozaju pičoke u svako godišnje doba. Ako vidiš novopečeni par - garant je muškarac gej i kompleksaš i nesiguran u sebe i ima malu tuki.Океј, ајд и то можда стоји. Али чекај, онда је већина ликова несигурна у себе и има мали туки, зар не? Не верујем. Није ствар у томе да само ликови тад цимају бицури, него и у томе да су рибе отвореније за комбинације и оне саме кидишу. Другачија је атмосфера једноставно. Не булазним, сигуран сам у оно што сам запазио. Изгледа да сам отворио тему у незгодно време, и да нећемо доћи до одговора.