ОБЈАСНИТЕ МИ: заврзламу око пролећа
  • Burzum

Капирам да већ постоји сасвим разуман одговор, али ја ето нисам упознат. Пролеће? Зашто ствара толику збрку и да се тако раковачки изразим јебену напаљеност. Зашто се сви мувају у пролеће? Зашто су рибе опуштеније у том периоду, мање каширају, а и саме цимају ликове? Зашто се гикови баш у пролеће буде из свог данџнс енд дрегнз сна и одлучују да по први пут у животу цимају цаве? Зашто виђам толики број свеже смуваних парова на улицама баш у пролеће?

Зар је могуће да имамо јебену сезону парења као остале живуљке?

Објасните ми пролеће.

• shitbrix

Moguće. :)

• Čo

Каприам да већ постоји сасвим разуман одговор

Ja ne kapriam, mejke mi.

• P

Zato što nema zime više, ljudi mogu laganije da se obuku, da izađu konačno napolje, da budu duže napolju... Prijatnija je atmosfera uopšte.

• Burzum

Добро Зелда, ево за тебе едитујем.

• Пд

Ја мислим да је то само фазон што већина хејтује зиму и ту негде таман пре него што почне пролеће, им докурчи киша и снег и ладноћа, па им први сунчани дани мало поправе расположење. Бар је тако код мене.

• Čo

Burzume ♥

• Ekspo

Ja ovo uopste ne bih iskljucio.

• Burzum

Е, Пеки, немо се љутиш, али чекам људе који су бар некад у животу имали девојку да ми објасне ово. Тебе ћу питам кад ми буде требало нешто за енбиеј. Ајде, стварно, да не одемо много у спемчину, баш ме интересује ово.

• Dvajt

Ја готивим зиму, нервирају ме пролеће и лето због врућинштина, после 15 минута ходања се презнојим ко Шешељ у сауни.. И онај јебени пролећни ветар ми иде на курац опасно..

• Пд

Е, Пеки, немо се љутиш, али чекам људе који су бар некад у животу имали девојку да ми објасне ово. Тебе ћу питам кад ми буде требало нешто за енбиеј. Ајде, стварно, да не одемо много у спемчину, баш ме интересује ово.

А јебига брате сад, ако си наш'о да ме подјебаваш, то је друга ствар.

• Burzum

То је океј, има ко преферира зиму, али заправо желим да одгонетнемо, зашто највише комбинација пролази у пролеће, зашто се цавама, а и ликовима баш тада попале нагони и масовно се комплетирају нека укрштања. Хајде мало маште и закључивања, колеге.

• Slavk0

Ja jebem u svim godišnjim dobima. Ne znam šta to Burzum primećuje, al' ja jebem u kontinuitetu.

• Skočimiš

Ma to je seljački, jebo im ja mater, samo pičkice traže ribe u proljeće. Pravi jebači vozaju pičoke u svako godišnje doba. Ako vidiš novopečeni par - garant je muškarac gej i kompleksaš i nesiguran u sebe i ima malu tuki.

• Burzum

Ja jebem u svim godišnjim dobima. Ne znam šta to Burzum primećuje, al' ja jebem u kontinuitetu.

Браво.

• Slavk0

A Burzume, ti si ozbiljan u vezi ovoga?

• Burzum

Ma to je seljački, jebo im ja mater, samo pičkice traže ribe u proljeće. Pravi jebači vozaju pičoke u svako godišnje doba. Ako vidiš novopečeni par - garant je muškarac gej i kompleksaš i nesiguran u sebe i ima malu tuki.

Океј, ајд и то можда стоји. Али чекај, онда је већина ликова несигурна у себе и има мали туки, зар не? Не верујем. Није ствар у томе да само ликови тад цимају бицури, него и у томе да су рибе отвореније за комбинације и оне саме кидишу. Другачија је атмосфера једноставно. Не булазним, сигуран сам у оно што сам запазио. Изгледа да сам отворио тему у незгодно време, и да нећемо доћи до одговора.

• Earthworm Jim

Jebem li ga, ima smisla ovo sa sezonom parenja.

• Скелетор

Brate, zima je najbolja za to, bar u mom slučaju
    a i u proleće jebem takođe, leti najviše, s jeseni malo slabije, jbmliga, smor neki, ali zimi mi je najslađe, ozbiljno.
    Nije spam.