ТЕТРА ЈЕБАЊЕ

1. ЈА КАД ЈЕБЕМ ВРШИМ АТЕНТАТ НА ПУТИНА!

2. ЈА ФУРАМ ЧАРАПЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ ПА ИХ ОНДА ТАКО УЖЕГЛЕ И СКОРЕЛЕ НАТАКНЕМ НА КУРАЦ И ОНДА ТАКО ЈЕБАВАМ РЕДОМ. КАД СВРШИМ ОНДА ОСТАВИМ ДА И ТО ФИНО ЗАПЕКНЕ УНУТРА ПА ИЗВРНЕМ НАОПАЧКЕ И ЈЕБЕМ ТОМ СТРАНОМ. СВИ КАЖУ ДА ЈЕ СУПЕР.

3. Moj Vitor Belfort donosi samo dobro ovom svetu. Pored toga što ubija HIV, može da deponije pretvori u destilovanu vodu! JA ČISTIM!

4. ZMIJO NIJE DOVOLJNO DA DRŽIŠ SLOVO

MORAŠ DA DRŽIŠ VELIKO SLOVO

5. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. KIKA JE JAČI NEGO IKADA

PRED NJIM POSUSTAJE SVAKI DRUGI ČMAR
    A U ONAJ DRUGI UVEK STAVI DAR

14. ЈА КАД ЈЕБЕМ ЦВЕТКОВИЋ СЕ НАСМЕЈЕ!

15. KAD JA ARČIM SVUDA ZAVLADA UŽAS!

16. nije moglo veće u koreli jebo ga ker da ga jebo, ima da menja softver

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.