Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ДЕ СИ ЛУТКО, МИСЛИМ ДА СЕ НИСМО ЈЕБАЛИ ДУГО!
ПА МОГУ ЈА И ИЗ КУХИЊЕ ДА ЈЕБЕМ.
ДАНКАНЕ ШТА СМО ПЕВАЛИ СИНОЋ РЕЦИ ХУГУ :)
ЧИЈЕ ДЕТЕ НОСИШ КАТИЈА???
ДА ЛИ ЖЕЛИШ ДА МУ КАЖЕМ ПЕСМУ О СЛОБИ? ЛОЛОЛОЛО СЛОБА ЈЕБЕ !!!!111
ТИ СИ НАШ КАПИТЕН ЧАВЕЗЕЕЕЕ
КА ТИЈА ооооООООООооооо
КА ТИЈА оооОоОоооооОООО
Ovakvo oružje je napravljeno po ugledu na moj kurac. Kad to grune otpozadi...
http://www.ka-net.net/muzej/slike/v_po_topovi.jpg
Mada, ipak, ne može dostići razornu moć moje monstruozne kurčine.
CRNOGORCI JEBU LEŽEĆI I NE MRDAJUĆI, ONI NE MRDAJU, ALI JEBU! CRNOGORSKE ŽENKE SU VRIJEDNE!
БОГОЈЕВО ДЕТЕ :)
КАТИЈА ЈЕ ВИДЕЛА КОЛИКО ЈА СИНОЋ НЕ ЈЕБЕМ И КАКВИ СУ МИ КРИТЕРИЈУМИ НИСАМ ЈЕБЕНО НИ ЗАА ЈЕДНУ НОВОСАЂАНКУ РЕКО ДА ЈЕ ЛЕПА.
СМАРКО ЗНАМО. УШЛИ СТЕ И У СЛЕНГ, ДЕФИНИСАО САМ ЈА ЦРНОГОРЦА!!!!!!!!!!!
ДАНКАНЕ, ИСТИНА, ВИДЕЛА САМ КОЛИКО НЕ ЈЕБЕШ :П
ЗАТО НАЈВИШЕ ЈЕБЕМ НА САЈТУ КАТИЈААААААААААААА
DAJ LINK DA VIĐU, PA DA IZJEBEM PO CRNE GORE SAD, MISLIM OVO POLA ŠTO MI JE OSTALO
JA PRCAM!
ЕВО СМАРКАНЕ
http://vukajlija.com/crnogorac/196692
ЈАКО ЈЕ ГЕЈ ЈЕБАЊЕ, ПОЧЕЛИ СТЕ И СА РЕКЛМИРАЊЕМ. ЈЕДИНО КИКА ШТО ЈЕБЕ
МРШЋИ КАЋО!!!11 ДАЈ МАЛИ ПРСТ ОЛОЛОЛОО
ЈА ОТКИДАМ КУРЧИНОМ БРУТАЛНО УБОГАЉУЈЕМ ОДВРАТНЕ КУРВЕТИНЕ ИЗ СТАРОГ ГРАДА, ЈА КАД ЈЕБЕМ МЕНГЕЛЕ БАЦА ПЕГЛУ ЈА АУШВИЦУЈЕМ11111!11
ЈАКО ЈЕ ГЕЈ ЈЕБАЊЕ, ПОЧЕЛИ СТЕ И СА РЕКЛМИРАЊЕМ. ЈЕДИНО КИКА ШТО ЈЕБЕ
Ovo vređanje nema nikakvog smilsa. Zmio BANUJ JE KAKO MOŽE DA PROZIVA JEBAČE NA BILO KOJI NAČIN!!!
МАЛИМ ПРСТОМ ОЋЕШ ДА ЈЕБЕШ? ИЛИ МАЛИМ ФРЕНКИЈЕМ ЛОЛОЛОЛО
JA CRNOGORIŠEM CRNOGORSKE MALOLJETNICE!!!!