ТЕТРА ЈЕБАЊЕ

1. DŽONI NEĆEŠ JEBATI MNOGI JEBAČ ODAVDE ĆE TI TREBATI!!!!!!

PATKE SU TOLIKO GEJ DA JE SNJIMA JADAN BLEJ!

2. JA JEBEM I TAMO I OVAMO I STVARNO!
    JEBEM SPECIFIČNO STRUČNO I UNIKATNO!

3. ahahaahahahahhahahahahahahaahaha

4. КРИВИ СТОЈКО! ОЛОЛОЛО

5. STOJKO KRIVI U PATKARSKOM RCU ZIVI!

6. Ja se izvinjavam ali sam morao da napravim dupli i da se malo ubacim ovde. Pre svega da kažem da je ovaj Johny kralj. Johny, mnogo me podsećaš na jednog mog druga iz detinjstva. Zvali smo ga Pička. :))) On je imao trip kao i ti - usled nedostatka inteligencije i kreativnosti, svima je na prozivke odovarao ovako: "jeste, ti si žena i ja sam te karao". Prvo si probao da me skenjaš time što si me nazvao GEJ, kad sam te tu zaklopio probao si da me nazoveš GIRL, kad sam te i tu zakovao rekao si da sam piskav. Kakva ojebina... :)))))
    Verujem da su ti obrazi tada bili crveni više i nego kad bih ti odvalio šantu. Ti, prijatelju, samo želiš da nekoga skenjaš pucajući na vređanje, a ne shvataš šta je Kika hteo. Reći ću ti: Kika je uspeo u onome što je probao - Matrix je otišao, ti si se iznervirao i naneo sam određenji demidž vašoj usranoj temi.
    Samo da ti kažem: da znaš kakvu burnu prošlost imaju neke tebi bliske osobe, shvatio bi da nisam ni peder ni žena... U, jebote.. Kad smo već kod toga, da vi patke niste moja davno izgubljena deca???? Čoveče, u kakve šmokljane izrastoste bez tatinog nadzora i vaspitavanja. Ali ne brini, tu je tata da vam pomogne u svemu...

7. Ja se izvinjavam ali sam morao da napravim dupli i da se malo ubacim ovde. Pre svega da kažem da je ovaj Johny kralj. Johny, mnogo me podsećaš na jednog mog druga iz detinjstva. Zvali smo ga Pička. :))) On je imao trip kao i ti - usled nedostatka inteligencije i kreativnosti, svima je na prozivke odovarao ovako: "jeste, ti si žena i ja sam te karao". Prvo si probao da me skenjaš time što si me nazvao GEJ, kad sam te tu zaklopio probao si da me nazoveš GIRL, kad sam te i tu zakovao rekao si da sam piskav. Kakva ojebina... :)))))
    Verujem da su ti obrazi tada bili crveni više i nego kad bih ti odvalio šantu. Ti, prijatelju, samo želiš da nekoga skenjaš pucajući na vređanje, a ne shvataš šta je Kika hteo. Reći ću ti: Kika je uspeo u onome što je probao - Matrix je otišao, ti si se iznervirao i naneo sam određenji demidž vašoj usranoj temi.
    Samo da ti kažem: da znaš kakvu burnu prošlost imaju neke tebi bliske osobe, shvatio bi da nisam ni peder ni žena... U, jebote.. Kad smo već kod toga, da vi patke niste moja davno izgubljena deca???? Čoveče, u kakve šmokljane izrastoste bez tatinog nadzora i vaspitavanja. Ali ne brini, tu je tata da vam pomogne u svemu...

Zezanje Kika...opusti se dečko...

8. A ako stvarno misliš da si ti bacao neke jako inteligente prozivke bravo Kika Girl...samo tako nastavi da budeš inteligentan....

9. ХАХАХАХАХАХХ! ГУЗИЧКИ ТОБОГАН!

10. Ja se izvinjavam ali sam morao da napravim dupli i da se malo ubacim ovde. Pre svega da kažem da je ovaj Johny kralj. Johny, mnogo me podsećaš na jednog mog druga iz detinjstva. Zvali smo ga Pička. :))) On je imao trip kao i ti - usled nedostatka inteligencije i kreativnosti, svima je na prozivke odovarao ovako: "jeste, ti si žena i ja sam te karao". Prvo si probao da me skenjaš time što si me nazvao GEJ, kad sam te tu zaklopio probao si da me nazoveš GIRL, kad sam te i tu zakovao rekao si da sam piskav. Kakva ojebina... :)))))

Који трансфер блама.

11. bravo Kika Girl

hahahhahaa, opet... :)))))) Stvarno si isti kao i Pička.

12. Kika pa šta sad tebe tu vređa i nervira aj mi pojasni?
    Sereš, sereš sereš, neprozvan i onda kad ti neko nešto kaže ti se drkariš....
    A hvališ se što si oterao Matriksa dete od 15 godina.....u šmekeru bravo

13. Ne Kika ajde molim te objasni mi kakav si to uspeh napravio što si oterao 15-godišnje dete?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.