ТЕТРА ЈЕБАЊЕ

1. Pa šta sad tebe tu vređa i nervira aj mi pojasni?
    Sereš, sereš sereš, neprozvan i onda kad ti neko nešto kaže ti se drkariš....
    A hvališ se što si oterao Matriksa dete od 15 godina.....u šmekeru bravo

Kao što rekoh, ti ne shvataš šta ja radim. Ti misliš da mene mogu da iznerviraju svakakve budale preko neta. Iz konstrukcije ovog govora, vidim da si opet nervozan. To je dobro sa moje tačke gledišta.

2. Кика ти си се гадно истриповао.

3. ХАХАХАХАХАХА ИСПРСКАЈ ЈОЈ У УСТА ЖВАЉАВА!!!

4. Дај, Кикане, опусти се, јбт. КАКВИ СРВШОВИ ИДЕМОООООООООООООООО

5. Кика ти си се гадно истриповао.

hahahha. I ovaj misli da Kiki sve ovo potresa jaja. :)))))))

6. Dunc, ja uopšte nisam napet.

7. Kao što rekoh, ti ne shvataš šta ja radim. Ti misliš da mene mogu da iznerviraju svakakve budale preko neta. Iz konstrukcije ovog govora, vidim da si opet nervozan. To je dobro sa moje tačke gledišta.

Bravo. Ti sve vidiš. Kakav si ti genije.
    I Matriksa si oterao. I mene si iznervirao. Evo sada sam krenuo bensendine da pijem koliko sam poludeo. A za sve je zaslužna tvoja inteligencija kojoj nema premca. Da nisi toliko pametan ne bi uspeo da oteraš dete od 15 godina odavde a bolje da ti ne govorim kakav nadimak kod mene u kraju dobijaju takvi. Bravo.
    :APLAUZ:

8. Johny, hahahahhahaaaaaaaa! To!!!!!!!!!!!!!! To sam čekao!

9. Caro, aj kad sam već ovde, da te pitam ovo: šta je ono bilo tebi i Lakiju, koji kurac? Zašto ste se porčkali?

10. Ja DELJEM

Caro, aj kad sam već ovde, da te pitam ovo: šta je ono bilo tebi i Lakiju, koji kurac? Zašto ste se porčkali?

Pa L@ki kreno spiku kako pandani ni za kurac nisu, kako smo jadni, volimo govna i u tom fazonu pa sam samo odgovorio da si ti arčer pa mogu do jaja da se slažem sa tobom i da smo u istom klanu a on truje!

11. ПА ГДЕ ЈЕ МОЈА СЛИКА РИБЕ КОЈА ЦЕДИ ПОМОРАНЏУ НА ПИЧКУ???

12. Pa L@ki kreno spiku kako pandani ni za kurac nisu, kako smo jadni, volimo govna i u tom fazonu pa sam samo odgovorio da si ti arčer pa mogu do jaja da se slažem sa tobom i da smo u istom klanu a on truje!

Jebiga... Nije dobra ta nesloga... Bolje je da se svi složimo i prckamo ove patkice. :)))

13. Jebiga... Nije dobra ta nesloga... Bolje je da se svi složimo i prckamo ove patkice. :)))

TAKO JE

NEMA ŠIZME

SVAKO KO DRUGAČIJE KAŽE
    TVOJE GOVNO LIZNE!!!!

14. Šta je, bre, ovo????? Johny, Busketino????

15. hahahhahahahahaa, ovde si odvalio, Caro. :))))))

16. JEBO MAMU JEL MOGUĆE DA IMA TOLIKO KURVI KOJE SE JEBU SA ŽIVOTINJAMA A OVE PATKE OSTAŠE SUVA KURCA???

17. Cara™

JEBO MAMU JEL MOGUĆE DA IMA TOLIKO KURVI KOJE SE JEBU SA ŽIVOTINJAMA A OVE PATKE OSTAŠE SUVA KURCA???

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAA

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.