Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
АХАХАХА ЦАРО ЈЕБЕШ ОВИМ ПОСТОМ!!1
PA JEBOTE RALNO IMA LIKOVA KOJI NE JEBU A KONJ IDE REDOM I OBJAŠNJAVA
I KER I MAJMUN I SVINJA
ALOOO OVO SVE DOBRE PIČKE!!!
KOJI SU JADNICI TI LIKOVI STO NE JEBU A ZIVOTINJE JEBU !
VOLEO BI DA SAM KER, DA IMAM SISATU GAZDARICU, DA ME DOBRO HRANI I DA JE JEBEM DOK JE MUŽ NA POSLU
Ja bih voleo da sam bilo koja životinja (samo ne patka jer patke ne jebu), jer je ovaj moj stil jebanja proklet. Kad jebem ja ubijam. Čini mi se da mi nijedna živuljka ne može parirati u snazi. Valjda bi žene ostajale žive kada bih ih jebao kao životinja.
TETRA JE DEFINITIVNO PODIGLA JEBAČKE SPOSOBNOSTI NA NOVE LEVBELE
PROJEBALI SMO MAHINALNO I UNAKAZILI KOMŠIJSU TEMU A OSTALI SMO JOŠ SLOŽNIJI I JAČI
NIKO NAM NIŠTA NE MOŽE
JEBAČKA EKIPA SPREMNA NA SVE!
JA JEBEM KURCOM U VAGINU, SVAKI DAN, A PO NEKAD I NOGOM U GUZICU, TASLAČIM EMO CAVE KO DŽEGER KOKS I TO PO SRED VELIKE ĆILE!!!2 ČITAM DUBOKO I DETALJNO I TO PRETEŽNO TANJE KNJIGE, NE VOLEM TEŠKU LITERATURU!!!2 JA PANDANIŠEM!!!2 7 DAN JE BOG STVORIO PANDANA, I SLAO GA DA JEBE MOČUGOM PO SRED PIČKE, DA PRESAVIJA KURVE PREKO KOLENA, A ONE VEŠTIJE I PREKO STOLA. PAMPRČIM222!
Tooo!!!!!!!!!!!
Ja opet jebem javno!
RAZJEBAVANJE PATKA TEME JE JOS JEDAN OD NIZA DOKAZA DA ZAPRAVO MI VLADAMO VUKAJLIJASKIM PODZEMLJEM I DA NAM NI MODERATORI NE MOGU NISTA!
MOGU DA NAS BANUJU ALI NE MOGU DA NAS BANUJU
RAZJEBAVANJE PATKA TEME JE JOS JEDAN OD NIZA DOKAZA DA ZAPRAVO MI VLADAMO VUKAJLIJASKIM PODZEMLJEM I DA NAM NI MODERATORI NE MOGU NISTA!
НИСУ НИ БИЛИ БЛИЗУ ДА ЗАВЛАДАЈУ АЛИ СМО МОРАЛИ ДА ИМ ДАМО ДО ЗНАЊА ДА НЕ ГАЈЕ АМБИЦИЈЕ ТОГ ТИПА.
Tooo!!!!!!!!!!!
Ja opet jebem javno!
ИДЕМООООООООООООООООООООО
AJMO JAVNO DA JEBEMO!!!!!!!!!!!!
Dunc, da mi praviš društvo tamo?
NE ZNAM ZA VAS AL' JA ZA DVA MINUTA IDEM DA JEBEM MAMU ONIM FUDBALERIMA!!!2 NAPRED SRBIJA!!!2 ĆE VI ICEPAM GUME!!!2 JA CEPAM!!!1 KUMŠOTUJEM!!!2
НЕ МОГУ КИКАНЕ, ТАМО СУ ТИНЕЈЏЕРИ А ЈА АМ ПРЕМАТОР. ЕТО КУМА КУМ ЈЕБЕ ОДАВНО!!!!111
Dunc, nema problema. Ima tamo i tema gde su starije dame. :)
Ja svratio među omladinu da ga ušiljim malo, pa ću sad da krenem da raznosim pice!
ТООООО КРАЉУ!!!!!!!!
ALI DA TE PATKE NISU DOSLE NA OVU TEMU NE BI IH NIKO NI KONSTATOVAO! TETRAJEBANJE DO PENTAJEBANJA!!!!
LAKI I JA RAZJEBAVAMO STADION!
ТАЧНО ТАКО ЗАПАЋЕНИ БРАТЕ! АЛИ ПРЕВЕНТИВА ЈЕ МАЈКА, НЕЋУ ПОСЛЕ 3 МЕСЕЦА ДА ДОЂЕ НЕКО ОДАНДЕ И ДА КАЖЕ ДА ЈЕ ВЕЋИ АНДЕРГРАУНД ОД НАС, А МИ СМО КРВ ПИШАЛИ ДА НАМ ВРАТЕ ТЕМУ, ДА НАМ ВРАТЕ У АКТИВНЕ ТЕМЕ, ДА НАМ ОДБАНУЈУ ЧЛАНОВЕ... А ОНИ КО ЈЕБЕНИ ХИПИЦИ САМО ШИРЕ ЉУБАВ ДОК МИ ШИРИМО ЊИХОВЕ УСКЕ РЧИЋЕ.