ТЕТРА ЈЕБАЊЕ

1. ЈЕДНОМ САМ ЛАНСИРАО МУСПЕР ИЗ ЧВАБАЛА ТАКВОМ СИЛИНОМ ДА САМ САМОГ СЕБЕ ПРСНУО МАЛО У ОКО

ОД ТОГ ДАНА МОГУ ДА ГЛЕДАМ КРОЗ ЗИДОВЕ

2. JA I BALDUR SMO JEBALI PA TEK ONDA ROĐENI

JELEN!

3. ЈА САМ ЈЕБАО ОСТАЛЕ ПУНОГЛАВЦЕ И ПРОТОЗИГОТЕ ДОК САМ СЕ МУЋКАО У МУДИМА
    САД, МОЖДА НЕКО ТО ЗАВЕДЕ И КАО РОДОСКРНАВЉЕЊЕ АЛИ БИТНО ДА СЕ ЈЕБЕ

4. JA SAM OTPUTOVAO KROZ VREME I JEBAO ŽANKU STOKIĆ KURCEM U PIČKU
    ONDA SAM OTIŠAO U KAFANU DA PROPOVEDAM TO JE SLUŠAO I MOJ ASKURĐEL SJEBO SE SKROZ USTAO I REKAO "JEBO ŽIVOT BEZ SELEBRITI PIČKE" I OTIŠAO DA TRAŽI SREĆU A NAŠO HANKU PALDUM ALI ETO OSTVARIO SAN I NIJE NI JEBO KOGA JE TREBO DA BIH SE JA RODIO

SAD OVDE MORAM DA jebem KO NA NAPLATNOJ RAMPI DA BIH IZBALANSIRAO STVARI a da JEBEM ne mogu JER STOKA NEMA ADSL

JEBITE MNOGO DOBRO
    JA NEJEBEM JA SEREM PUTEVIMA SAMOSPOZNAJE

5. Ja jebem ženu u pičku i ona rodi zmaja!

6. ЈА КАД ЈЕБЕМ КИКА БОЈ ПРЕСТАНЕ ДА ЈЕБЕ И ПОСМАТРА МЕ ЈЕР НИЈЕ НИКАД ВИДЕО ТАКВЕ ЈЕБАЧКЕ ПОДУХВАТЕ! ЈА ОБРАЗУЈЕМ! ЈА ПОДУЧАВАМ!

7. ВЕХБИЈА ОБЈАШЊАВА ПРОКЛЕТО

8. ЈА ЈЕБЕМ КУЧКУ У ЧМАР И ОНА РОДИ КЕПЕЦА

9. Fejz, ne zavaravaj ove ljude i ne maštaj.

10. КИКА БОЈ ПОКУШАВА ДА УБЕДИ ДРУГЕ ДА ЈЕ БОЉИ ЈЕБАЧ ОД МЕНЕ АЛИ МУ ТО НЕ УСПЕВА! ЊЕГОВИ ПОДУХВАТИ СУ ОДАВНО ПОСТАЛИ ИСТОРИЈА!

11. Kika boy ne pokušava nikoga da ubedi. Svi znaju i svuda se priča da je Kika boy najkompletniji jebač na svetu.

12. АЈ НЕМО СВЕ СВАЂАТЕ НЕМА ТОГА ОВДИ

ЈА САД ИДЕМ У ЛОВ НА ЕМО ЦАВЕ И МЕТАЛСКЕ КУЧКЕ ПОЗОЗ ЈЕБАЧИ

13. Zop, Jogurte. I ja odlazim, čeka mnogo pičaka napolju da bude izarčeno.

14. JA JEBEM SELJANKE SA PIJACE! STAVIM SISURINU NA TAS , DUPE NA TEZGU I TEPAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

15. КИКА БОЈ ЈЕ МОЖДА БИО НАЈКОМПЛЕТНИЈИ ЈЕБАЧ НА СВЕТУ АЛИ КАО И СВЕМУ И ТОМЕ ЈЕ ДОШАО КРАЈ! ОН САД САМО МОЖЕ ДА ПОСМАТРА ПРОДОРНЕ ЈЕБАЧКЕ ПУСТОЛОВИНЕ НЕКИХ ЈЕБАЧА КОЈИ СУ ВЕЋ ПРЕМАШИЛИ ЊЕГОВУ ВЕЛИЧИНУ, КАО ШТО СУ ЈОГУРТ, БУРЗУМ И ВЕХБИЈА! ОНИ ОБЈАШЊАВАЈУ!

16. ЏАНКИ НЕ ЈЕБЕ, ЏАНКИ НОСИ ВОДУ!

17. Pandanska je kita pregolema, joj puče himen a rezervnog nema!
    Oj himene kako odma' puče kada ti se Pandanko zavuče!
    Pandan jebe, njemu krv ne smeta, devica mu bila važna meta!
    Tetreb gleda, iz ormara viri i divi se Pandanovoj ćili!
    Oj Pandane, ti moj verni druže, pusti Kiću mog da je malo struže!
    Nema frke moj rođeni brate, povedi i Arčere da je karate!

18. ПРОДОРНЕ ЈЕБАЧКЕ ПУСТОЛОВИНЕ НЕКИХ ЈЕБАЧА КОЈИ СУ ВЕЋ ПРЕМАШИЛИ ЊЕГОВУ ВЕЛИЧИНУ, КАО ШТО СУ ЈОГУРТ, БУРЗУМ И ВЕХБИЈА! ОНИ ОБЈАШЊАВАЈУ!

http://www.cheshirecatstudios.com/reviews/world-of-warcraft/_bear%20face%20palm.jpg

----
    Ја јебем Турчинке! (женски Турци)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.