NOVO - praćenje autora

1. Мислим да је прилично јасно: сви смо против да други виде.

2. Znači da samo autor može da vidi i održava listu onih koje on prati a da uopšte ne postoji stranica sa listom pratilaca. Jel sam dobro razumeo?

3. kaizen

Znači da samo autor može da vidi i održava listu onih koje on prati a da uopšte ne postoji lista pratilaca. Jel sam dobro razumeo?

Msilim da nismo baš tako mislili ali to je najbolji predlog definitivno!

4. Ma neee, šefe, nego da svako može da vidi koga prati, čisto da ima podsetnik i vidi ko njega prati. Ja sam tako ukapirala....

5. kaizen
    Znači da samo autor može da vidi i održava listu onih koje on prati a da uopšte ne postoji stranica sa listom pratilaca. Jel sam dobro razumeo?

E moze! Lepse je kad ne znas ko te prati.

6. Ja sam za to da svaki autor može da vidi samo koga on prati. Šta ja imam od toga ako neko mene prati?

7. Ма добро је овако, шта фали да виде ког ја пратим, и ко мене прати? Нека га овако, само подеси ако можеш да оцењене дефиниције нестају са насловне, то би билу убер кул

8. natnat

Ma neee, šefe, nego da svako može da vidi koga prati, čisto da ima podsetnik i vidi ko njega prati. Ja sam tako ukapirala....

Ovo opet nije OK, prsoto, šta te briga ko te prati, to je njegov izbor. Nismo ovde da se ližemo vać da čitamo autore za koje smatramo da dobro pišu!

Nije ovo lista prijatelja za fejz!

9. Да, ја сам мислила тако.
    И врати да то ко је омиљеновао дефиницију опет виде смо ктитори, пошто сад нема сврхе.

10. Ok je da možeš da vidiš koga pratiš i ko tebe prati. Ali ne i da drugi na tvom profilu mogu videti koga ti pratiš i ko tebe prati... Uh zbunila sam se :)

11. A što ne stavite da se pojave samo neocenjene tj. nove definice praćenog autora, ovako izađu kompletni opusi autora i one definicije koje su daaaavno ocenjene.

A što se tiče vidljivosti liste praćenja i pratioca kao i pratilja neka bude sve vidljivo ili ništa za druge autore koji su samo kibiceri. Prtobajte jedno pa drugo. Iskustvo će pokazati.

12. Dakle DA SE NE VIDI OD STRANE DRUGIH AUTORA

+1

i ja hocu da znam ko me prati. nekako mi je spooky da ne znam ko me prati....

13. Ovo opet nije OK, prsoto, šta te briga ko te prati, to je njegov izbor. Nismo ovde da se ližemo vać da čitamo autore za koje smatramo da dobro pišu!

Da znaš da si u pravu!

14. Ella84

Ok je da možeš da vidiš koga pratiš i ko tebe prati. Ali ne i da drugi na tvom profilu mogu videti koga ti pratiš i ko tebe prati... Uh zbunila sam se :)

Nije ok jer ako tebe neko prati ne mora ti da pratiš njega.... a opet ako on vidi da ti ne pratiš njega što bi on pratio tebe... Ako se već uvodi ova f-ja onda treba da bude max korektna i bez predrasuda!

15. ja hoću samo pratilje, pratioci begajte od mene

16. Slažem se sa Carom. Dakle, na svom profilu želim da imam uvid u to koga pratim, ne želim da znam ko mene prati, i da to nije vidljivo drugim autorima.

17. ае не смарајте са тим, мени је то тако кул, сад знам ко ме воли а и знам ко воли ове што јаволим, мени је то тако кул!! Е да јел ће бити рендом дефке тј мало шафл, а не да крен е као редом једног аутора па да мора дидем на иљадиту страну да погледам рецимо нечије друге дефке? хм?

18. ne želim da znam ko mene prati

Nije da ne želim da ja vidim ko mene prati nego ne želim da drugi autor vidi da li ga pratim ili ne i na osnovu toga donese odluku da li treba ili ne treba da me prati.

19. Па ја бих да видим ко ме прати, али да други то не виде :Д
    ЕДИТ: Расте ми кита разумијеш. Мислим, виртуелна.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.