NOVO - praćenje autora

1. Slažem se sa Carom. Dakle, na svom profilu želim da imam uvid u to koga pratim, ne želim da znam ko mene prati, i da to nije vidljivo drugim autorima.

Amin. Dakle, autor da vidi samo koga on sam prati. Ovo drugo, ko njega prati bi eventuelno trebalo da bude dozvoljeno modulatorima da vide.

2. Ne slažem se. U redu je kako jeste. U principu mi se ne sviđa ceo ovaj koncept, ali kad je već tu, onda neka bude vidljivo.

3. Amin. Dakle, autor da vidi samo koga on sam prati. Ovo drugo, ko njega prati bi eventuelno trebalo da bude dozvoljeno modulatorima da vide.

Mislim da je bespotrebno da i modovi to gledaju, nije etički!

4. Mislim da je ok da svako vidi koga prati i ko ga prati.

5. Не дај се Каизене, мене слушај и неш' погријешити. Ево роде мој и пољубац :*

6. ае не смарајте са тим, мени је то тако кул, сад знам ко ме воли а и знам ко воли ове што јаволим, мени је то тако кул!! Е да јел ће бити рендом дефке тј мало шафл, а не да крен е као редом једног аутора па да мора дидем на иљадиту страну да погледам рецимо нечије друге дефке? хм?

Ово може лако да се реши ређањем праћених дефиниција хронолошки. Али онда кад убациш новог аутора међу 13 које већ пратиш, старије дефиниције које му ниси оценио западну на неку 34. страну, међу неке које си оценио. Па једино то може бити недостатак.
    Евентуално да се убаце две опције, да поређаш и хронолошки и по ауторима.

7. Ма дај бре! ЈА ОЋУ ДА ВИДИМ КО МЕ ПРАТИ! Шта вам је људи, ево ја Месалину пратим и апсолутно не не интересује да ли она мене прати, једноставно мени не смета и да ме не прати... Ето мене прате неки аутори чије дефиниције ми се не читају и то ми је сктоз океј... Мислим боли ме реално уво, ако ме тај неки прати само да би ја њега ставио на ту листу,реално ни не треба ми такав пратиоц, ако ме разумете... Опет се све своди на јурњаву за поенима... А то није смисао ове опције...

8. Mislim da je ok da svako vidi koga prati i ko ga prati.

Mislim da to liči na fejzbuk. Koristila bih rado novu opciju, ali neću da svako da sebi za pravo da vidi koga volim da čitam.

9. Uf, ovo da ide na referendum.

10. Ne kpairam što ste pijačari takvi i da vam sada znači da imate uvid u to ko vas voli. Opet to vodi ka neregularom lajkovanju!

Facafacaa

Па ја бих да видим ко ме прати, али да други то не виде :Д
    ЕДИТ: Расте ми кита разумијеш. Мислим, виртуелна.

Vrh razlog da ne treba da bude tako!

11. Ма дај бре! ЈА ОЋУ ДА ВИДИМ КО МЕ ПРАТИ! Шта вам је људи, ево ја Месалину пратим и апсолутно не не интересује да ли она мене прати, једноставно мени не смета и да ме не прати... Ето мене прате неки аутори чије дефиниције ми се не читају и то ми је сктоз океј... Мислим боли ме реално уво, ако ме тај неки прати само да би ја њега ставио на ту листу,реално ни не треба ми такав пратиоц, ако ме разумете... Опет се све своди на јурњаву за поенима... А то није смисао ове опције...

Слажем се.

12. staklena, pa ja nisam napisao da ćeš da vidiš ko druge prati i koga drugi prate.

13. Kaizene ne dozvoli da ova opcija postane sinonim za listu prijatelja!

14. ЈА ОЋУ ДА ВИДИМ КО МЕ ПРАТИ! Шта вам је људи, ево ја Месалину пратим и апсолутно не не интересује да ли она мене прати, једноставно мени не смета и да ме не прати... Ето мене прате неки аутори чије дефиниције ми се не читају и то ми је сктоз океј... Мислим боли ме реално уво, ако ме тај неки прати само да би ја њега ставио на ту листу,реално ни не треба ми такав пратиоц, ако ме разумете

Ne kapiram kako te boli kurac kada ipak kažeš da hoćeš da znaš ko te prati. KOntradiktoran si!

15. Vrh razlog da ne treba da bude tako!

Ма нећу их лајковати. Само, ако видим међу пратиљама какву добру сису знам да имам прођу и пустим ПВТ.

:ОВАЈ ПОСТ ЋЕ БИТИ ВИДЉИВ САМО ЦАРИ:

16. Black, ja sam iz tvog posta mislila da te opcije treba da budu javne, kao sad što su. Ali svakako sam protiv toga da vidim ko me prati.

17. Ne kapiram kako te boli kurac kada ipak kažeš da hoćeš da znaš ko te prati. KOntradiktoran si!

Желим да знам, али то не мора да ме условљава ни на који начин. Нећу због тога што сам видео да одем и да поплусирам лика или да га ставим у ту исту листу... Мислим нисмо на пијаци, бар не ја

18. Шта вам је људи, ево ја Месалину пратим

messalina: Follow me!
    Фејзбукманијак: Roger that!

:)))

19. Желим да знам, али то не мора да ме условљава ни на који начин. Нећу због тога што сам видео да одем и да поплусирам лика или да га ставим у ту исту листу... Мислим нисмо на пијаци, бар не ја

Pa nećeš ti ali ima ko hoće, u globalu većina!
    LJudska psiha je kurac i znatiželja je suština svega. Ovde je akcenat na čitanju kvalitetnih defki a ne na tome ko koga prati

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.