Misliš da ne bi došlo do takvog zloupotrebljavanja? Ne od strane mene, nisam toliko sujetna niti toliko dokona da štikliram jednog po jednog autora, ali verujem da ima onih koji jesu. Ako ih ranije nije mrzelo da imaju po 7-8 duplih za stavljanje definicija u omiljene, ne bi im ni sad to bilo ništa strano.
Ja mislim da je ovo napravljeno da sebi olakšaš potragu za kvalitetnim definicijama
Tačno tako, ali onda ti je dovoljna opcija da TI pratiš nekoga, a totalno suvišna opcija gde vidiš ko tebe prati. Ispravi me ako grešim.
Ne znam, mislim da je ovo dosad najimuniji sistem na svakojake malverzacije. Ko hoće da prati kurtu i murtu i nada se da će i oni njega zarad bolje reklame, go ahead. Čisto sumnjam da će profitirati. Da, dovoljno je da vidim koga pratim, al i dalje tvrdim da nema štete od toga da vidim ko mene prati. U svakom slučaju, ja kao moderator će verovatno da vidim kako god da kaizen odluči. :D
Što sam sujetan ako volim da znam kome se sviđa moj rad? :)
Hahaha, pa taj neko ti ostavi komentar, pretpostavljam da kao moderator možeš da vidiš i ko ti stavi zvezdicu na definiciju, ovako mislim da je suvišno, da je ta opcija korisna samo za puštanje virtuelnih muda i hranjenje sujete. :)
па фора је у томе што и мене занима, ево сад сам помоћу тога открио једног аутора који поред мене готиви скоро целу екипу аутора коју и ја готивим... А и сазнао сам да Стефи Костић као што сам и очекивао прати кајзена иако му је прочитао дефиниције једно иљаду пута... е то ми тако кулллл ја размишљам да пратим кајзена ололо
ево сад сам помоћу тога открио једног аутора који поред мене готиви скоро целу екипу аутора коју и ја готивим... А и сазнао сам да Стефи Костић као што сам и очекивао прати кајзена иако му је прочитао дефиниције једно иљаду пута...
To su stvari koje apsolutno ne želim da znam. Da hoću da se bavim takvim ko-koga-šta, preselila bih se negde u neko selo i družila sa meštanima.
Druga stvar, ja bih možda i pratila šta piše Blek Hol, i to samo pod uslovom da on ne zna da ga ja pratim, jer ne želim da se moje eventualno praćenje njegovog rada protumači kao vid ulizivanja. Nisam s tom namerom ovde.
Ima još jedna stvar. Da bi video listu odabranih definicija sada moraš da dislajkuješ praćene autore ili da je čitaš neulogovan
Dobro serb gde ti živiš. AJ pročešljaj još jednom naslovnu paš videti da ima opcija odabranih defki!
Misliš da ne bi došlo do takvog zloupotrebljavanja? Ne od strane mene, nisam toliko sujetna niti toliko dokona da štikliram jednog po jednog autora, ali verujem da ima onih koji jesu. Ako ih ranije nije mrzelo da imaju po 7-8 duplih za stavljanje definicija u omiljene, ne bi im ni sad to bilo ništa strano.
Tačno tako, ali onda ti je dovoljna opcija da TI pratiš nekoga, a totalno suvišna opcija gde vidiš ko tebe prati. Ispravi me ako grešim.
JEste, ali pošto ne idem redovno na pijacu da pazarim kupus onda volem to da radim na vukajliji.
NEMA PIJACE!!!
Тражили смо да буде овако, и оном револуцијом против цензуре! е сад се опет буните, дај зар је битно! Јбте! који смо цигани, страшно....
Ne bunimo se fejz niti se ciganimo, samo dajemo predloge na zadato pitanje!
A dobro, kad se klikne na odabrane pojavi se ta strana. Mislio sam da imaš samo onih deset i to je to. O.K.
Sada zamišljam kako bi ova rasprava tekla uživo i vidim sebe kako uzimam svoje pivo i odlazim u ćošak da ga na miru popijem.
Koliko dana će proći dok neko ne otvori temu "KOJE AUTORE DA PRATIM!?"?
:)
Voljna sam da promenim mišljenje ako mi neko da samo jedan jedini dobar razlog zašto treba da znam ko me prati.
Ne znam, mislim da je ovo dosad najimuniji sistem na svakojake malverzacije. Ko hoće da prati kurtu i murtu i nada se da će i oni njega zarad bolje reklame, go ahead. Čisto sumnjam da će profitirati. Da, dovoljno je da vidim koga pratim, al i dalje tvrdim da nema štete od toga da vidim ko mene prati. U svakom slučaju, ja kao moderator će verovatno da vidim kako god da kaizen odluči. :D
Meni nije jasno šta će biti sa odabranim? Niko više neće ni da ih čita.
Boli tebe uwo, al' pusti onda bar nas smrtnike da ustanovimo šta je najbolje i zašto. :)
Koji si ti CAR. Nema štete, naravno da nema.
Aj reci koja je korist ili da ti ja navodim.
Nemojmo se praviti da nismo sujetni kada znamo da nam je to u prirodi!
DOKAZ PRETHODNO NAVEDENOG
Pa mozda te penzionise ko zna, pa ne mozes posle da vidis, neces tako da razmisljas posle
Pa ne znam stvarno :)
Hahaha, pa taj neko ti ostavi komentar, pretpostavljam da kao moderator možeš da vidiš i ko ti stavi zvezdicu na definiciju, ovako mislim da je suvišno, da je ta opcija korisna samo za puštanje virtuelnih muda i hranjenje sujete. :)
па фора је у томе што и мене занима, ево сад сам помоћу тога открио једног аутора који поред мене готиви скоро целу екипу аутора коју и ја готивим... А и сазнао сам да Стефи Костић као што сам и очекивао прати кајзена иако му је прочитао дефиниције једно иљаду пута... е то ми тако кулллл ја размишљам да пратим кајзена ололо
To su stvari koje apsolutno ne želim da znam. Da hoću da se bavim takvim ko-koga-šta, preselila bih se negde u neko selo i družila sa meštanima.
Druga stvar, ja bih možda i pratila šta piše Blek Hol, i to samo pod uslovom da on ne zna da ga ja pratim, jer ne želim da se moje eventualno praćenje njegovog rada protumači kao vid ulizivanja. Nisam s tom namerom ovde.
Ja mislim da će kaizen biti najpraćeniji autor iako piše r e t k o