NOVO - praćenje autora

1. Ali svakako sam protiv toga da vidim ko me prati.

Pa dobro, ne vidim što je to tako opasna opcija, šta ima veze.

2. Pa nećeš ti ali ima ko hoće, u globalu većina!
    LJudska psiha je kurac i znatiželja je suština svega. Ovde je akcenat na čitanju kvalitetnih defki a ne na tome ko koga prati

+1

3. NEPOTREBNA OPCIJA TOTALNO! ja autore svkako pratim, pa pošto ih mogu naći na listi, oću da vidim i definicije nekih drugih likova i kraj priče...

4. Поштујем Царино мишљење, али непристрасно (овд' смајли) сматрам да треба да се усвоји блеково, пекијево и моје мишљење. Дакле: само ти видиш ко те прати и кога пратиш, други не. И ту се заустављамо. Не укида се листа пратиоца. Бар док не видимо како функционише. Ак' вријеме покаже другачије, укинеш и то и Бог те веселио.
    АМИН, САРАЊУЈ ТЕМУ :Д

5. Дакле: само ти видиш ко те прати и кога пратиш, други не.

+1

6. Jeftina fora faco da svoju sujetu ubaciš u prvi plan! U inat da znaš nema šanse da te sada stavim na listu a planirao sam!

7. Ја иам један предлог, пошто не можете да се сложите, а није баш објективно послушати само једну страну.
    Да то ко те прати можеш да видиш ако уплатиш ктитора, као и са омиљеним дефиницијама и ћао здраво. Ко воли нек изволи.
    А да аутору који није ктитор буде видљива листа само људи које ОН прати, дакле само њему, а све остало, свима осталима, да буде сакривено на његовом профилу.

едит: јебало ме бркање родова и бројева, гембешко :)

8. Pa dobro, ne vidim što je to tako opasna opcija, šta ima veze.

Okej onda, počeću da pratim svih 50 000 autora, od toga će bar 10 000 da prati mene po nekoj inerciji, i kad izbacim novu definiciju, imaće 10 000 pročitanih. Okej, slažem se.

9. Да то ко те прати можеш да видиш ако уплатиш ктитора...

fuj

10. Да то ко те прати можеш да видиш ако уплатиш ктитора, као и са омиљеним дефиницијама и ћао здраво. Ко воли нек изволи.
    А да ауторима који нису ктитори буде видљива листа само људи које ОН прати, дакле само њему, а све остало, свима осталима, да буде сакривено на његовом профилу.

Sročila ga kako valja. +1

11. Braćo i sestre, još jednom apelujem da imate fejz za daljenje prijateljstva i štikliranje ljudi koje hoćete u svojo blizini

Vukajlija nije sajt predviđen za takve stvari! Ako ti je do defki lepo ćeš da štikliraš autora koji kvalitetno piše i nema potrebe da on tebi uzvraća uslugu za učinjeno delo!

12. Да то ко те прати можеш да видиш ако уплатиш ктитора, као и са омиљеним дефиницијама и ћао здраво. Ко воли нек изволи.

+10 Za predlog!

13. Slažem se sa Milicom.

14. Super je ovo odradjeno, keep up!

15. Okej onda, počeću da pratim svih 50 000 autora, od toga će bar 10 000 da prati mene po nekoj inerciji, i kad izbacim novu definiciju, imaće 10 000 pročitanih. Okej, slažem se.

Ja mislim da je ovo napravljeno da sebi olakšam potragu za kvalitetnim definicijama, a ne da bih pratio sve redom, samo da bih razvijao nadu da će ljubav biti uzvraćena. Neka čudna psihologija.

16. Caru za PRECEDNIKA!
    Mylycu za ZAMENIKA!

17. Ima još jedna stvar. Da bi video listu odabranih definicija sada moraš da dislajkuješ praćene autore ili da je čitaš neulogovan. Nepraktično malo. Za moderatorsku naslovnu mislim da je dobra i dobro biraju. Sad, zajebu se nekada, pa ljudi su. Popiju ili ispuše koju. Ali i to treba rešiti da se mod lista odabranih vidi odnekud kada si ulogovan a imaš krš ljudi koje pratiš.

Da, ovo praćenje je super za paranoične. Ima da se izleče. Skroz.

18. Da bi video listu odabranih definicija sada moraš da dislajkuješ praćene autore ili da je čitaš neulogovan.

Имаш одабране са десне стране на насловној.

19. Da bi video listu odabranih definicija sada moraš da dislajkuješ praćene autore ili da je čitaš neulogovan

Ne, samo odes na nove definicije i kliknes na naslov one liste odabranih definicija...

20. Да то ко те прати можеш да видиш ако уплатиш ктитора, као и са омиљеним дефиницијама и ћао здраво. Ко воли нек изволи.
    А да ауторима који нису ктитори буде видљива листа само људи које ОН прати, дакле само њему, а све остало, свима осталима, да буде сакривено на његовом профилу.

Mylyca kad objasni jebe kevu,Brku za precednika !
    Slažem se,plati pa klati...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.