NOVO - praćenje autora

1. е то ми тако кулллл ја размишљам да пратим кајзена ололо

I ja isto od sada pratim sve modove i autore od značaja... možda mi defka dođe na naslovnu kada vide kako mnogo cenim njihov rad i delo!

2. Koji likovi bog te jebo. Znam da moje mišljenje ovde ne vredi ništa, al' šta kurac? Lik vam besplatno uvede dodatne opcije, a vi se odmah poserete na njih. Filozofi, od vas očekujem da uskoro zatražite da ukine sliku na profilu, a ni ova opcija omiljenih definicija i postera nije baš neophodna, je li?

3. Vas je, izgleda, ovde najviše omela reč PRAĆENJE, pa neke silne paranoje iskaču iz vas. A samo se radi o vašoj naslovnoj strani gde ćete čitati omiljene definicije autora koji su za vas najbolji, najkvalitetniji... Nije to nikakvo PRAĆENJE, to je jedna obična, nova opcija na Vukajliji, pa je iskoristite, ili nemojte. Na mojoj listi su kvalitetni autori koji vole sleng i za koje znam da će u omiljeno staviti nešto što je dobro. Ja njih NE PRATIM već imam priliku da pročitam ono što kvalitetan autor preporuči kao kvalitetno. Žali Bože što recimo autor Cepam atome nije ništa obeležio kao omiljeno, jer bi mi bilo zadovoljstvo pročitati ono što je on ocenio kao nešto dobro, tj. omiljeno. Nije to nikakvo sklapanje prijateljstva kao na Fejbuku niti pijačarenje. Ali će pijačarenje postati ako samo ktitori mogu da gledaju ko im čita omiljene definicije. Neka ostane kako je Kaizen prvobitno i zamislio, a vi ili čitajte moderatorske ili sami izaberite, samo nemojte da paranoišete.

4. Стаклена, могу ли нешто да кажем а да се не наљутиш... Рецимо овако, ја хоћу да видим то, ти нећеш.... И ја и ти имамо опцију да видимо то, ја кликнем и видим, ти не кликнеш и не видиш... Решена ствар... обоје срећни... Кад би укинули то, ти не би могла да видиш и била би срећна, ја не бих могао да видим и био бих тужан... Значи само ти срећна... А то што кликнеш иако кажеш да не желиш већ доводи у питање да ли не желиш да видиш ко те воли... ето, надам се да си сконтала шта сам хтео да кажем.... лололол

5. rajkox7

Lik vam besplatno uvede dodatne opcije, a vi se odmah poserete na njih.

Ajd rajko ne šuketaj gluposti, mi kajzenu za uzvrat besplatno pišemo definicije!

6. Ja sam malo mladji clan Vukajlije, nisam neki autor ali sad redovni posjetilac, i meni licno se ne svidja ova nova opcija bas, ubacio sam omiljena 3 autora u to ali mislim da cu do sutra da ih obrisem jer zelim odabrane na pocetnoj stranici. Ali predpostavljam da vama šište jajca za mojim misljenje tako da ok, samo iznosim misljenje svoje...

7. Druga stvar, ja bih možda i pratila šta piše Blek Hol, i to samo pod uslovom da on ne zna da ga ja pratim, jer ne želim da se moje eventualno praćenje njegovog rada protumači kao vid ulizivanja

Vidiš recimo, ja ako hoću nekog da pratim, to ću da uradim makar znao da me on maže virtuelnim govnima kako stigne. Isto tako, ako vidim da me neko prati, sigurno mu neću uzvratiti ako mi se ne sviđa kako piše, niti ću ga eventualno štedeti u komentarima niti će imati neku privilegiju kod brisanja definicija. Samo volim da vidim koje je moje glasačko telo, politički rečeno. :)

8. Фејсе, свиџа ми се како размишљаш лолоололололо

9. ali mislim da cu do sutra da ih obrisem jer zelim odabrane na pocetnoj stranici.

Milane i dalje imaš tu opciju! POgledaj malo bolje!

10. Fejzbuče, boga mu, pa nisam kreten da moraš tako da mi objašnjavaš. :) Da ne tupim više, slažem se sa onim što je Milica predložila, plati pa se klati. I ja srećna što ne vidim, Kajzen srećan što vi koji ste radoznali platite ktitora da vidite, a vi opet srećni što vidite. I svima lepo.

11. Kajzen srećan što vi koji ste radoznali platite ktitora da vidite, a vi opet srećni što vidite. I svima lepo.

Tako je, ako već hoćeš da gledaš svoje političko telo i da hraniš sujetu to mora dodatno da košta. Dakle + 200 kinti i za modove. Da pokažu primerom lololololololo

12. @Cara™:
    Hmm, koliko vidim ima lista sa strane kao za postere odabrane i mozes kliknuti u naslov tog boxa i na taj nacin me vodi do liste kao nekada na naslovnoj sto je bila sa odabranim, ali to nije to to. Osim ako se nismo sporazumili najbolje...

13. ok.

1. lista onih koje pratite je vidljiva samo vama.
    2. lista pratilja je sada omogućena samo ktitorima i to samo njihovih pratilja.

malo sam zbrzao sve ovo pa javite ako nešto ne radi kako treba.

14. @milanmetal,

buraz to to je samo jedan klik, nemoj preterivati....

još bih jednom ponovio foru sa nekim malim broječam defki na profilu svakog autora kako bi novajlije uvidele da tu postoji neki broj koji imana snazi ukoliko je veći i eventualno ih natera na čitanje.

15. ova rasprava se svodi na poslovicu: 100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 grudi...
    nikad se nisam bunio ni na jednu izmenu Vuke, demokratija je igračka bogatih - raja je tu da radi i prima batine sa zahvalnošću, lično me ne interesuje ko me prati, ali mi je lepo da izdvojim autore koje ja pratim, a mislim da ne bi bilo loše kad ne bih mogao da vidim na tuđim profilima koga prate i ko ih prati - verujem ja sebi, ali jezik uvek ide na šupalj zub sam od sebe...

16. 1. lista onih koje pratite je vidljiva samo vama.
    2. lista pratilja je sada omogućena samo ktitorima i to samo njihovih pratilja.

Odlično.

17. A možda da se napravi da može da se podešava kao opcija na profilu. Mislim ko želi da mu se vidi neka mu se vidi, ko želi da sakrije neka ga sakrije. Svi zadovoljni.

18. Još se jedno pitanje nameće. A to je da li modovi imaju ovu opciju?

Ako je imaju pitanje je zbog čega?

19. 2. lista pratilja je sada omogućena samo ktitorima i to samo njihovih pratilja.

Amin!

20. Pa dobro, što ste sad sakrili ove obožavatelje? Taman sam dobio jednog, i sad nikada neću saznati ko je u pitanju! :(

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.