3D desktop

1. Danas sam se smarao na kompu nešto, i u tom smaranju naletim na ovaj softver, ja sam instalirao i sredio ceo desktop, mnogo dobro izgleda nije više onako monotono, tako da, ako neko bude probao neka ostavi komentar...

2. До јаја ствар

3. Evo i nekih slika, kako bi to moglo da izgleda...
    http://img829.imageshack.us/img829/5433/bumptop2.jpg
    http://api.ning.com/files/DVxfSbRjVRW5rT4D5HQRDGBlThAsVrEpLQnLbOCROjuN3HtKKMxxb8DZN7yZQKp03kxAziwd3OLVkFo-wiJi1u5SaRik-v/Bumptop.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-vA7JxNW6GpU/TV-JsMhNhxI/AAAAAAAAAHU/MPL6nFPn8FQ/s1600/bumptop.jpg

4. Јебига, мени неће да покрене јер ми фале неки графички драјвери. Избаци ми прозорче за скидање истих, али кад кликнем ништа се не дешава...
    Иначе, користим седмицу.

5. Imao sam taj 3d, mnogo je nepraktično! Zanimljivo prvih 20 minuta i sutra ako ti mladji buraz naidje pa se divi.

ni za kurac!

6. Probaj da ih skines manuelno ako ti vec pise koji se trebaju skinuti, i ja imam sedmicu, i radi sasvim ok.

7. Зајебава рам, колико сам чуо. Нисам неки стручњак за рачунаре, али ми је речено да оптерећује РАМ меморију. Једноставно ставиш неку готичарку да блеји, или приказ ливада на гласиначкој висоравни, тако неки клише.

8. Facafacaa

Јебига, мени неће да покрене јер ми фале неки графички драјвери. Избаци ми прозорче за скидање истих, али кад кликнем ништа се не дешава...
    Иначе, користим седмицу.

koju grafiku imaš? idi na oficijelni sajt prozvodjaca i naćeš drajver

9. Deluje kul. Sad ću da probam.

10. i sutra ako ti mladji buraz naidje pa se divi.

Hahaha, ne znam, moguce, meni se svidja za sad, mada si mozda u pravu, ja sam rasporedio sve kako mi je bilo na onom obicnom, pa mi se mozda ne cini da je nepraktican...

11. a fora je što sranje uzima rama, i onda kada radiš nesto zahtevnije na kompu počneš da pizdiš i poželiš da ugasišto govno

za mene je default windos majka :))

12. Како мењаш слику?

13. Ма јебо ово. Не знам тачно ни гдје требам погледати да видим која ми је графичка тренутно не би ли је апдејтовао, а камоли нешто друго :)

14. Sliku menjate tako sto se klikne desnim klikom na pod, pa onda na more, pa na settings, i na kraju na themes, tu se onda brovsaju slike za pod ili koju god stranu... Jebote koje objasnjenje...

15. Unosi samo dodatnu konfuziju u radu, zauzima ram. Ali pohvaljujem ideju. Simpatični gedžet u svakom slučaju. Da je jednostavniji, da je na desno kliku sve normalno kao i na običnom desktopu i da "manje troši", možda bih ga ostavio.

16. Цуле, ниси рекао да ли си ЗА или ПРОТИВ лолололо

17. Faco, probaj properties na my computer, pa na device manager, imas sa strane posto koristis sedmicu i imas nesto gde pise display adapters, i tu ides desnim i kliknes update software... Tako nekako, ako ni to nece teraj ga u kurac bre :)

18. Ne bih imao ništa protiv 3D naslovne. Kad već "pratimo".

19. Каже ми да је up to date, значи све кул што се тога тиче. Закључак, курчина. Нема везе, ионако би ме сморило кроз пар дана.

20. E a fora sa drajverom za grafiku kod win 7 je da je jedno veliko govno. Treba da se skine najnviji drajver sa nekog sajta prozviidjaca da ti šljaka kako treba

PROTIV

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.