Ne, one se plaše najveće konkurencije. (Mene, ako nekom nije jasno)
JTU admin.... Nesto mi pada na pamet ona prica sa Luciferom, kad osvaja svet. Ne znam zasto :)
Doduse i ja imam obicaj da lupam gluposti ponekad, tako da, ne osvrcite se mnogo na ovo.
Ima li kraja...
Slažem se sa Barrom.
Slažem se sa Pirom da se slažem sa Barrom.
JTU kao admin ? Zašto da ne, bilo je i ... neshvaćenijih...
Bilo je? :)
Zasto da ne?
Ja bi sigurno bio banovan i to na 100000000000000000 ne-svetlosnih godina!
A,sta bi bilo kada bih ja bila admin ili mod?:D
Ništa, kad bi se probudila s'vatila bi da je sve to bio samo san. Ružan san. Za nas. :)
Sto ruzan san?
Nisam šovinista (ili kako se već zovu oni što ne voli žene, ne pederi, no oni drugi :)), ali đe žensko administrator... :)
A,sto da ne?
O Bože što ne postojiš... A što će ti ta dusa? :)
Ja sam pro! Ovaj sajt bi se pretvorio u produžetak Versaja, sa posebnim odeljkom za dive, a našao bi se i kutak za Chrisa Crockera. I on bi se registrovao na Vukajliji! Kiss darling! Danas sam kupila novu lepezu!
Ja mislim da je Enrique Iglesias najbolji frajer na svetu.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ne, one se plaše najveće konkurencije. (Mene, ako nekom nije jasno)
JTU admin....
Nesto mi pada na pamet ona prica sa Luciferom, kad osvaja svet. Ne znam zasto :)
Doduse i ja imam obicaj da lupam gluposti ponekad, tako da, ne osvrcite se mnogo na ovo.
Ima li kraja...
Slažem se sa Barrom.
Slažem se sa Pirom da se slažem sa Barrom.
JTU kao admin ?
Zašto da ne, bilo je i ... neshvaćenijih...
Bilo je? :)
Zasto da ne?
Ja bi sigurno bio banovan i to na 100000000000000000 ne-svetlosnih godina!
A,sta bi bilo kada bih ja bila admin ili mod?:D
Ništa, kad bi se probudila s'vatila bi da je sve to bio samo san. Ružan san. Za nas. :)
Sto ruzan san?
Nisam šovinista (ili kako se već zovu oni što ne voli žene, ne pederi, no oni drugi :)), ali đe žensko administrator... :)
A,sto da ne?
O Bože što ne postojiš... A što će ti ta dusa? :)
Ja sam pro! Ovaj sajt bi se pretvorio u produžetak Versaja, sa posebnim odeljkom za dive, a našao bi se i kutak za Chrisa Crockera. I on bi se registrovao na Vukajliji! Kiss darling! Danas sam kupila novu lepezu!
Ja mislim da je Enrique Iglesias najbolji frajer na svetu.