Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Laku noć, Borko... :))
Laku noć, Borko!
Evo me, Mar :) Nisam imala net 7 dana, osećala sam se odsečenom od sveta :))
Ako, ako, ja sam se i odsekla od sveta, malo... I ništa mi nije neobično! :)
Kako je tebi sada? :)) Mir, blaženstvo, ispunjen monitor...
Ma, lepo je i meni bilo bez monitora, napolju je divno vreme i biće i narednih dana, milina :)) A i sad je ok, ubijam vreme, samo što mi se spava... Rano sam ustala...
Tebi se spava, ti sada spavaš.... :))
Last one
Не да буде....
Čuvajte kuću, odoh ja da prošetam.
Ćaojojojojojojo
Kako je lepo vreme!
Pa lepo kad si se izvalio negde u parkiću i čerečiš neko pečeno pile...
И шетао и трчао и спринтао и вежбао , све у природи , а сунце опекло , а около шетају девојчице у мајама и шорцићима , де ћеш боље ...........
A ja danas šetam Vasinom, i setim se tebe, natnat, pomislim opet na ono štipanje, reko' dobro je što me ne znaš pa mogu da se opustim na ovom suncu...
Hahahahaha, nije štipanje nego šljapkanje :)))
Hahahahaha, nije štipanje nego šljapkanje :)))
Što je babi (RD-u) milo, to joj se i snilo ;-))))))))))
Pa bolje je šljapkanje :)) Štipkanje zna i da zaboli :))))
Шалим се, ја преферирам нежности...
Da, da...kako beše ono? Valjuškanje?
;)
Sve se skenira? ;-)))
Može, i druženje.
Ma može, sve varijante su u opticaju.
Ali, nije u pitanju skeniranje, samo slonovsko pamćenje :)