Ko poslednji pobednik (116)

1. Ahaha ćuti, neki još misle da sam mali plavokosi dečak sa mašnom.

2. Što pre shvate zabludu, biće im lakše :)

3. Briga tebe za kišu kad ti je kapuljača srasla za teme :))))

4. Briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo, ja sam pravi medved...

5. Misliš "međed" ? :P

6. Hahahah, de si Šalabajzeriću? :)
    Mislim, mislim...

7. Evo malo doš'o da provirim, pa na hardvorkovanje :( O čem' se radi, da se priključim palamuđenju? :)

8. Zovu ovi s posla, mora da palim... eto me malo kasnije :)

9. o palamuđenju se radi... neku kišu spominju belograđani

10. Ja nisam ponela kišobran, to je siguran znak da će padati!

11. Briga tebe za kišu kad ti je kapuljača srasla za teme :))))

Sve je počelo još u osnovnoj školi. Sada mi je duks bez kapuljače ko slava bez pečenja.

O đe si Šalabajzeru, samo navali.

12. Kiša? Jebote, u kojoj sam vukojebini, i kiša nas obilazi :(

13. Buri, sada sam se setila da sam te sanjala!!!!!!!!!

14. KAKO? ajd ispričaj... :)

15. E narode odleteo sam, vozdra.

16. Poslala sam ti buri na PVT. Što moraju svi da znaju šta smo mi radili?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.