Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ahaha ćuti, neki još misle da sam mali plavokosi dečak sa mašnom.
Što pre shvate zabludu, biće im lakše :)
Briga tebe za kišu kad ti je kapuljača srasla za teme :))))
Briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo, ja sam pravi medved...
Misliš "međed" ? :P
Hahahah, de si Šalabajzeriću? :)
Mislim, mislim...
Evo malo doš'o da provirim, pa na hardvorkovanje :( O čem' se radi, da se priključim palamuđenju? :)
Zovu ovi s posla, mora da palim... eto me malo kasnije :)
o palamuđenju se radi... neku kišu spominju belograđani
Ja nisam ponela kišobran, to je siguran znak da će padati!
Sve je počelo još u osnovnoj školi. Sada mi je duks bez kapuljače ko slava bez pečenja.
O đe si Šalabajzeru, samo navali.
Kiša? Jebote, u kojoj sam vukojebini, i kiša nas obilazi :(
Ma čini ti se.
I TAKO...
Aham...
E da...
Buri, sada sam se setila da sam te sanjala!!!!!!!!!
KAKO? ajd ispričaj... :)
E narode odleteo sam, vozdra.
Poslala sam ti buri na PVT. Što moraju svi da znaju šta smo mi radili?