Ko poslednji pobednik (116)

1. JAŠTA JE...

a to... pa je li vi to imae redovno praksu ili kako?

2. Buri ko te je prigrlio?

3. kako znaš koji sam ja?

4. Buri, si ti levo ili desno? :)

Ma i nije praksa, više nas vodaju po klinikama i pričaju nam, a sa pacijentima samo proćaskamo, što službeno što radi jbga... :)
    A ti studiraš građevinu ili arhitekturu? :)

5. Gde ste,društvo? :)))

6. Pa kako ne znam, već si stavljao slike tamo :)
    Gogo :)

7. ćap gogo...

šta misliš jacko, koji sam?

građevinu, al' nemamo te prakse, osim što ja sebi sam nađem preko ljeta pa idem sa nekim priučenim majstorima i raduckam nešto s njima :)

e a je li to ćaskanje ko u onom filmu ''laf u srcu''?

8. Gogili, evo nas! :))) I, da... Lepe su ti čizme... Msm, sva si super, ali od nečeg da počnem! :) I imaš lepe zube, eto. :)

9. i zapamtila si me natnat?

10. Bila sam k'o niko moj;onda bila na treningu i preporodila se..šta znači malo svežeg vazduha,promena mesta od tačke A do tačke B...:)))

11. i zapamtila si me natnat?

Jesam, što da nisam, ali bio si mršaviji. Podsećam te, ja PRATIM :)

12. e jesam bio, al ovo slika od prije nekih mjesec dana... sad sam opet malo ofalio...

13. E, gledala sam film ali se ne sećam. Jbg! :)
    Ajd ovako slepački da kažem taj u plavom, jerbo voliš čelzi, što sam ti progledala kroz prste! :)
    Pa dobro, bitno da se raducka... Vi muški možete kako hoćete, devojkama sužen izbor poslova.

14. Gogo, bila si tipić topić :)))
    Laf u srcu je genijalan film, omiljenujem ga!

15. Hvala Nato :)**

Ja se ne sećam tog filma,hmmm...

16. ovaj drugi, jebi ga... :)

ma nešto se zaradi, a i nauče se neke stvari

17. Eto, prodao me čelzi! :))

I, ne reče mi kako se ćaska u filmu? :)

18. Kako ne znaš Gogo? Kad je Irfan Mensur kućni pomoćnik u kući kod Milene Dravić i Nikole Simić,..

19. Verovala ili ne,Nato,ja toliko slabo poznajem domaću kinematografiju-da je to sramotno..
    Sramota me.. :)P

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.