Ko poslednji pobednik (116)

1. u čemu je fora?

2. Gledao seriju jednom, mislim da sam imao 10 godina i tada sam odlučio da ličim na njega. I eto ...

3. Pa da, i ja. Bila sam zaljubljena u Sandokana i pržila sam se na sve što je radio...Ali sam gledala skoro neke reprize i strašno se razočarala, nisam trebala. A imala sam i album i majicu i tanjir...

4. Ma da, serija je prastara, ne vredi to gledati posle dvadesete godine, samo se razočaraš u idole. Slično mi se desilo sa Indijanom (prvi deo), jes da je i dalje dobar film ali daleko od onoga kada sam ga prvi put gledao.

5. Meni i sa Džeri Luisom, ustvari bio mi je mnogo smešniji kada sam bila mala.

6. Pa da, i ja. Bila sam zaljubljena u Sandokana i pržila sam se na sve što je radio...Ali sam gledala skoro neke reprize i strašno se razočarala, nisam trebala. A imala sam i album i majicu i tanjir...

Сандокан је проверено највећи јебач икада на земаљској кугли!
    Знам да је имао рибу Маријану и заклеог непријатеља Брута , опасно барата мачом ито......нисам скоро гледао , има богами 5 ,6 година...

7. Ахахахах натнат добар ти аватар!

8. i tako......... ima li koga?

9. Da skinem natnat sa trona!

10. Gde si domaćine, šta se krčka?

11. Ja samo došao da se javim, idem sad, vozdra.

12. Pozdrav svima :) Long time no see!

13. Nema nikoga osim mene. Penzos usisava, Pekky sigurno u školi, Dub ljut...

14. U školi? Neeeee. Na faxu? Daaaaa. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.