Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Idem da operem kosu, nemoj da biste se razišli!
Ma, jebem ti ja tog Fejza.
Bitanga, bitanga, majkumu. DU JU ČERIŠ D PLENT Fejs!?
Стефане сви знамо ко упада у куће и краде прехрамбене производе
JA UPADAM U KUĆE I JEBEM REDOM!
KOSTICU JEBACU TI EMO CAVE! JA JEEEEEBEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6341652/-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Y-U-NO
OLLOLOLLOLOLO
OBJAŠNJAVANJE
Pregovori oko vraćanja kulena su u toku. Ne mogu da komentarišem parnicu u toku. U toku.
Gde mi je ekipa? Samo jebači...
Jebači jebu!
Zilj zilj mwah :)
Ma nisu više ni oni, sem, jelte, Kike. Ovo neki hranokleptomani! :)
Jacka, zdravo i tebi. Kako si mi?
JA RAZNOSIM PICE!
Kika je vankonkurentan!
Kaboom!
Jako sam lepo, obzirom da nema kiše koju sam s mukom očekivala!!! :)
Toliko je vankonkurentan da je postao konkurencija sam sebi od dosade! :)
Kakav je to novi nalog? Opet ban???
Pa valjda zbog sukoba sa patkama...
Koji su očin te patke uopšte?!
Pa naša Staklena je patka, pitaćemo je kad dođe.