U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma učim, šta ću raditi u a prilu?! Šetati po lepom vremenu? Ko još video da se to radi... :(
Pustila, vala, nikog i ne držim. I tako sam navikla da sam vazda ovde u tvom društvu i nema mi kud više! :) Šta ima kod tebe?
nema ništa, malo sam u off-u... slomio mali prst na nozi pa imam neku langetu :)
je l' ti loše? :))
i sam učim, al' nađe se vremena i za provod....
Nema ništa - slomio sam prst... Kako bude kad ti nije dosadno, ne smem ni misliti! :)
Pa jel boli, bre? Šta si radio?
Čuj loše? Pa jel kažem nema mi kud više?!
Uh, uh... I ja sam nekad, ne tako davno, umela da se organizujem, a onda sam zglajzala dibidus!
udario nogom od štok vrata sinoć... bilo je gadno jutros, al sad fiksirali pa i nije strašno...
vidi nije da sam se ja dobro organizovao, ali vodim se onom ''ne mogu ja toliko puta pasti, koliko oni mogu dati rokova'', a ta me još nije iznevjerila :)
Što ulaziš u frku kad si slabiji?! :P
Hahahahaha, Dobra, buri, dobra! No, tako sam i ja mislila a onda su me zajebali pa počeli da slažu jedan preko drugog, pa da biram od dva. I tako me unazadili, ali nekako se moram iščupati. :)
slučajno, požurio da otvorim vrata ćaletu i tako... doš'o čoek u posjetu studentu u nevrijeme :)
ma samo polako, držim ti palčeve... a i najavljuju zahlađenje, a to je jedini način da studenti polože poneki ispit u ovo vrijeme :)
I da nije nevreme, on ga vala napravio! :)
Jeste, kiša do petka. 3 stepena... O, majku mu, ni kroz prozor ne mogu da uživam...
Бап!
jest vala...
iskoristiš ova dva tri dana i onda za vikend u šajcanje... boli te uvce
Čo, pa kako to slećeš, oćeš i ti da slomiš nešto??? :)
Moraću tako... :)
đe si čo...
ja u nedelju imam roštilj sa ekipom, moraću nešto jebitačno smisliti kako to izvesti u ovom stanju...
mmmmmmm, buri, već mi miriše... Blago tebi! :)
Što, pa ne moraš kolo da igraš, odskakutaćeš nekako pa sedi. Samo, gledaj da sedneš blizu gajbe, inače, dok ti namoljakaš nekog drugog da donese, već su popili... :)
Ђесте, како сте, шта има? :СМАЈЛИ:
http://vukajlija.com/desetodnevna-kisa-u-julu/168995
našao sam ja svoje muke... nego još malo pa godinu dana žešćeg nolajferizma
Tebi? Rođendan na Vuki? :))
Ih, ja već prohodala... Samo se ne sećam... :)
Evo, Čo, milina, malo mozak na pašu, valjda neće da se obije o glavu... :) Šta ima kod tebe?
tako nekako jacka, najbolje na gajbu...
jest, godišnjica... 20. aprililija...
E, pa lepo, lepo! :)
Odoh malo sad... Možda dođem opet, a možda i ne...
Ae, pozZ! :)
aj odo i ja gledati tekmu
E, sad je ovaj maraton moj.Poslednja! :)