Ko poslednji pobednik (116)

1. Evo me buri,sedi i pitam se šta sam dobrom Bogu zgrešila.

2. što gogo, đe boči?

3. Šta se desilo teta Gogo? :)

4. Ma,ja sam poremećena osoba,takvu me skovali.Nerviram se za sve i svašta,pa me sve posle stigne.

5. to nam je zajednička karakterna osobina... ko da nas je ista osoba vaspitala... al borim se...

6. A,u mater sve.Ima dana kad mi dođe da puknem živa.Borim se i ja,ali nekad-kao danas mi se sve nakupi,pa poblesavim.Teško mi da stalno budem u "fulu",a ne može da nisam.Pojedoše me obaveze,brige,svakojake gluposti,ubi me gastritis..uf!!!

7. Danas je naporan dan. I ja sam razdražljiv, i sav nakrivo nasađen. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=5bNE-5TVAmg

8. Tačno tako,Šaz,samo da prestanem da budem Voren i postanem Hemfri.. :)

Zato i džedžim ovde,na Vuki,da se razaberem..

9. meni se gogo igrom slučaja isto dosta danas nakupilo... slomio prst, promašio kladžu, izgubio elsi i prof mi smanjio ocjenu sa 9 na 8

jebemliga

10. Buri,ako ti kažem da sam ja slomila prst (domali,na levoj ruci) dok sam oblačila farmerice(zakačio mi se za gajku)-da li bi ti bilo lakše? :)
    Doduše,to je bilo pre 2-3 godine :)

Sin mi se nešto prehladio,temperatura,čuda..a kad je on bolestan,mene pola nema!

11. e jebi ga... žao mi je,al' uzmi neke rakijetine i udri masiranje... ne zajebavam se, tako su mene liječili vazda...

12. A i mene..a stalno sam bila bolesna,neko kilavo dete.Sad,kad se on zaslini-ja se oduzmem.Preterujem,ali mi onda ništa na svetu nije važno,samo on (i inače je tako,ali sad posebno).Sad spava,nakljukala ga lekovima koje nam je dala doktorka..pa ćemo videti.

13. de ne sekiraj se... prehlada je normalna u toj dobi... a to što ti je samo on važan je valjda normalno, kontam da smo i ja i buri jedino važni našim roditeljima, ali oni nas nikad nisu žalili, tipa uvijek smo radili teške poslove iao nije bilo potrebe za tim, nikad nismo bili u pravu u školi, ma kakva situacija bila i tako... i zahvalan sam im, mislim da sam postao čovjek zbog toga, a ne neko smetalo...

kakve li ovo veze ima sa tvojom mukuom???

14. Pa,nije da nema veze-uz titulu roditelja ne dobiješ uputstvo,radiš najbolje što znaš..Važno je da se dete oseća voljeno i da može da se osloni na roditelje uvek-tj,da postoji poverenje.A sad-da li će dete da radi neki posao i oseti se važno,posebno i potrebno,kao što su uradili vaši roditelji,ili će da mu zapadne "luda" mati (kao ja ) :)-to je čista kladionica.
    Šta da radim-lepo rekoh još na početku da nisam ko svet..

15. ma ja mislim da su moji mimo svijeta, tako kao ti se ponaša velika većina... a da to je valjda najvažnije, da se dijete osjeća voljeno...

16. Nisu mimo sveta,i oni su radili najbolje što su znali.Vidim-vama ništa ne fali :)

A to što kažeš-poverenje i ljubav su presudni.Nikad ne laži dete ili da mu nešto obećaš,pa ne ispuniš.toga se slepo pridržavam -bilo dobro ili ne.

Jednom sam mu rekla,kad je bio neposlušan:"Obećavam ti da ćeš uskoro da dobiješ batine"(mada ga nikad nisam tukla),a on mi reče: "De,pa laži malo"-kao-ne moram uvek da budem od reči.. :)

17. dobro je, snašao se... e da ni mene nikad nisu udarili, ali dovoljno je bilo da me nazovu pravim imenom i gore od šamara... valjda nam ne fali... :D

18. E,tačno.Ja sam blaga mama,ali se zna (nadam se ) gde je granica. :)
    Ma,deca su divota,najbolji prijatelji,pametni mali ljudi,samo čovek da ima sluha za njih :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.