Da li vam Gadafijevo ponašanje sliči na Miloševićevo?

1. ајмо јужно воће за младу госпођу

2. НЕДАМО ТЕЛЕКОМ ЗЛАТНУ КОКУ СРБИЈЕ

3. Spasi Libiju i ubi seeee, Moamereee, Moamereeee!

4. ЛЕМАЈА ЈЕ ДО ЈАЈА

5. Ke$ha
    Da li je samo do mene, ili je Lemaja, nekakav anagram od Dileja...ima tu magije. Ja kada god vidim njenu blago-flegmatično-ritardandnu pojavu ovde imam takve vizuelno-auditivne asocijacije...i nekakve stvari sa hromozomima viška-manjka :vendi:

AHHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHA

6. ЛЕМАЈА ЈЕ ДО ЈАЈА

+1 Гадафи се не понаша к'о Шиљошевић, Гадафи је ИНСТИТУШН за Шиљошевића, Шиљошевић је био тенкре, покој му души!

7. ЛАЗАНСКИ ЋАЛЕ!!!
    И одговор под 2

Da li je samo do mene, ili je Lemaja, nekakav anagram od Dileja...ima tu magije. Ja kada god vidim njenu blago-flegmatično-ritardandnu pojavu ovde imam takve vizuelno-auditivne asocijacije...i nekakve stvari sa hromozomima viška-manjka :vendi:

Лемаја је бре институција а не "благо-флегматична-ритардирана" ЛЕМАЈА ФТВВ!!!

8. joj kesha, crno dete... ajde idi cupkaj te tvoje obrvice, namesti but plug malo bolje, a mani se mene, dete muceno... valjda ti je do sada postalo jasno da ja ne ulazim u rasprave za balavcima, pa tako te molim da mene zaobidjes, neces vise nikakvu reakciju od mene dobiti.

over and out

9. Valjda se postavlja pitanje da li su Gadafi i Milošević bili u istim govnima?

10. На исто ће место, дефинитивно.

11. A je li ovo tema gdje antislobisti pljuju po Gadafiju?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.