Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Због већ наведених проблема око квалитета постера и дефки, предлажем да Каизен направи две врсте профила, дефиниционере и постерџије (ил' како год да буду већ названи), па да једни имају право на више постера, а други на више дефиниција у току дана.
Ja imam predlog za izmenu ovog predloga. Da svako sebi ima da podesi ovo. Dakle, ako se po difoltu ima pravo na 3 defke i 1 poster, to je 4 poena ukupno. Pa neka čovek sam sebi rasporedi kako mu volja, snimi to, i kad jednom snimi, nema više prepravki.
Море и тако.
Hm.... Ja bih ostavio sebi jedan poster i defki malo više u pm... Desi se da pišem malo više
Чек, бре, имаш и 3 слике, што ће рећи 7 бодова укупно...
Hm recimo, a klitor kao i sad da nema tih ograničenja, ali i da može da promeni raspored toga za period kad ne bude bio klitor.
Meni se ovo sviđa..
meni ovaj raspored odgovara, dakle - protiv
Не бих да опет спемују постере. Зајеби.
glupost!
protiv.
Meni izgleda kao previse konfuzno, nije jednostavno. More se mozda doraditi...
+1
pa da nas postredzije zatrpaju sa po 3 lili 4 postera dnevno? Neka hvala!
Prestigli bi mačku u roku od odma štancovalo bi se samo tako
A da bude maksimum dva postera?
Ostatak poena od slika može da se uzme za definicije.
Па ваљда боље да затрпавају дефке него постере (!?)
Ајој...
А ово је много глуп предлог...нек остане овако, за сад профиле не треба мењати.
Против.
protiv