ЈЕБАЊЕ 5.

1. ma marijačim!sa sve marijačima!

2. КИКАБОЈ ЈЕБЕ ПАЛЕОЛИТСКИ

ЈА БОРОДРЉАЧИМ

е, офтопик: када јебете своју девојку, да ли ви сматрате да јебете? анкетно, информативно, занима ме. значи, имате девојку, као јебете је, и пита вас неко ”јел‘ јебеш ти шта”, хоћете ли одговорити недвосмислено ”да” или ”тја, слабо нешто”?

3. РАЗДВАЈАМ ПИЧКИНЕ ЖИЛЕ И ОНДА ИХ РЕЂАМ ПО СЛЕДЕЋЕМ ПОРЕТКУ: НАРАНЏАСТО-БЕЛА, НАРАНЏАСТА, ЗЕЛЕНО-БЕЛА, ПЛАВА, ПЛАВО-БЕЛА, ЗЕЛЕНА, БРАОН-БЕЛА, БРАОН, НАБИЈАМ У КОНЕКТОР И ОНДА КРИМПУЈЕМ!!!!!!!!!!!!!!

4. Au Vehbija teško pitanje...

To uglavnom pitaju teče,stričevi,kurčevi,šabani iz osnove što su jeli sline u poslednjoj klupi pa sad glume neke jebače...Nemam pojma,ja uglavnom kažem "tja slabo nešto".

5. Ја обично кажем: „ЈА ЈЕБЕМ!”

6. ja ne pričam,ja jebem,znaju već.

7. Ја то обично кажем кад ме неко на улици пита јел‘ имам упаљач.

8. ja tad obično kažem - krešem.

9. JA JEBEM I KAD NE IZGLEDA DA JEBEM

10. ja jebem i kad ne jebem.

11. ТО ЈЕ ЛАЖ, МОРА СЕ ЈЕБАТИ

12. svi ovde jebu i kad ne jebu.
    ja jebem uvek u svakom smislu i kad ne jebem,jer tako mora biti,to izbija iz svake pore.
    a,kad jebem,jebem maratonski.

13. МРМУН МУЊАВА НА КВАРЊАКА!!
    ОН ЈЕБЕ ДОК ТВРДИ ДА НЕЈЕБЕ

14. СВИ ЈЕБЕМО!!!!!!!!

15. ЈА ЛАЗАЊЕ

ЦРЕВИМ У ВРЧ!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.