ЈЕБАЊЕ 5.

1. Towelie zasxto trolujesx decxko ?

2. ЈА ЈЕБЕМ ЈАКО И У ОБА СЛОТА!!

3. SOS JEBE MLADE SOSE!

4. ŽENE SAD KAD SU VAM ZAKLJUČALI TEMU, DOBRODOŠLE STE OVDE! NA KRAJU KRAJEVA NA OVOJ TEMI JEBU I ŽENE! MILICA JE JEBALA RANIJE, DANAS JE EKLIPS REDOVNA, POZIVAMO I OSTALE!

5. ZeZaToR
    ŽENE SAD KAD SU VAM ZAKLJUČALI TEMU, DOBRODOŠLE STE OVDE! NA KRAJU KRAJEVA NA OVOJ TEMI JEBU I ŽENE! MILICA JE JEBALA RANIJE, DANAS JE EKLIPS REDOVNA, POZIVAMO I OSTALE!

Mislim da je cak i Slavko postovao, tako da zene izvol'te.

6. De je onaj Jogurtov epski post?

7. Koji? Svaki Jogurtov post ovde je bio epski.

8. JA SAM JEDNOM JEBAO GRUPU KOLONIJA !

9. JEBO SAM ČAK I SAMOG SEBE USTA.

10. МУНЕМ У ЧКУ ПА ОНДА У ДРУГУ СЛОТАРУ!1

11. PRCAM PRCAM, PRCAM!

12. OCEKIVAO SAM BOLJI RISPOND
    :razocaran odlazi:

13. JA KAD JEBEM OKO MENE PRANGIJE PUCAJU

14. JA JEBEM I MATERICE SE OKREĆU OKO SOPSTVENE OSE, SRČEM KLITORISE DOK BIČARKE PRDE POD JOGRAN ZBOG KONTRAKCIJE DEBELOG CREVA OD MOG RAZARAČA !

15. JA JEBEM ŠIMEJL KURCEM U PIČKU, KAO KOLERA MALU DECU, JEBEM SVOG KERA DOK MI ROĐENA SESTRA LIŽE JAJA I KESICU SA ČAJEM OD NANE NABIJA U RČ I MAŽE KROJTERKOF MAŠĆU, OD UBRZANOG STRUJANJA KRVI KROZ NJENO TELO, PIPKA MI NABREKLE BRADAVICE, DOK MI ODOZOGORE VIRE NABREKLE USMINE OD VASPITAČICE IZ VRTIĆA ! JEBO SAM I SVE AUTORKE NA VUKAJLIJI SAMO ŠTO SE NE SEĆAJU, NA BEER FESTU SAM IM PRSKAO PO SVEŽE OPRANOJ KOSI DOK JE SVIRAO JURA STUBLIĆ I PESMA VLAK DO ZEMLJE SREĆE ! JEBAO SAM I LIKA KOJI JE IZBO DESETAK OSOBA UKLJUČUJUĆI I MENE ! KAD SU ME PREVEZLI U URGENTNI ZAVEZAO SAM MEDICINSKE SESTRE SA SISTEMOM ZA INFUZIJU KOJU SAM NAŠAO KOD UMIRUĆEG PACIJENTA SA MELANOMIMA PO CELOM TELU I JEBAO IH SNAŽNO I SILNO, DOK JE ON POLAGANO UMIRAO SA OSMEHOM I DRKAO OD SREĆE I BLAGOSTANJA KADA JE UGLEDAO MOG TOMAHAVKA ! DOKTORI SU SE SVI SKUPILI I KENJAO SAM IM PO STOPALIMA KOJE SU NEDAVNO DEPILIRALI. RASKAKLJIVAO SAM I NAJNOVIJI RENDGEN APARAT IZ JAPANA KOJI NIJE MOGAO DA IZBACI SNIMAK MOJE NABREKLE ŽILAVE KURČINE JER JE BILA PREVELIKA !. JA RENDGENIŠEM !

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.