Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Towelie zasxto trolujesx decxko ?
ЈА ЈЕБЕМ ЈАКО И У ОБА СЛОТА!!
SOS JEBE MLADE SOSE!
ŽENE SAD KAD SU VAM ZAKLJUČALI TEMU, DOBRODOŠLE STE OVDE! NA KRAJU KRAJEVA NA OVOJ TEMI JEBU I ŽENE! MILICA JE JEBALA RANIJE, DANAS JE EKLIPS REDOVNA, POZIVAMO I OSTALE!
ŽENE SAD KAD SU VAM ZAKLJUČALI TEMU, DOBRODOŠLE STE OVDE! NA KRAJU KRAJEVA NA OVOJ TEMI JEBU I ŽENE! MILICA JE JEBALA RANIJE, DANAS JE EKLIPS REDOVNA, POZIVAMO I OSTALE!
Mislim da je cak i Slavko postovao, tako da zene izvol'te.
JA JEBEM
MUNJAVAM KURČINU!
JA JELEN!
De je onaj Jogurtov epski post?
Koji? Svaki Jogurtov post ovde je bio epski.
JA SAM JEDNOM JEBAO GRUPU KOLONIJA !
JEBO SAM ČAK I SAMOG SEBE USTA.
МУНЕМ У ЧКУ ПА ОНДА У ДРУГУ СЛОТАРУ!1
JA KOMPRESUJEM!
PRCAM PRCAM, PRCAM!
OCEKIVAO SAM BOLJI RISPOND
:razocaran odlazi:
:jebe:
JA KAD JEBEM OKO MENE PRANGIJE PUCAJU
JA JEBEM I MATERICE SE OKREĆU OKO SOPSTVENE OSE, SRČEM KLITORISE DOK BIČARKE PRDE POD JOGRAN ZBOG KONTRAKCIJE DEBELOG CREVA OD MOG RAZARAČA !
JA JEBEM ŠIMEJL KURCEM U PIČKU, KAO KOLERA MALU DECU, JEBEM SVOG KERA DOK MI ROĐENA SESTRA LIŽE JAJA I KESICU SA ČAJEM OD NANE NABIJA U RČ I MAŽE KROJTERKOF MAŠĆU, OD UBRZANOG STRUJANJA KRVI KROZ NJENO TELO, PIPKA MI NABREKLE BRADAVICE, DOK MI ODOZOGORE VIRE NABREKLE USMINE OD VASPITAČICE IZ VRTIĆA ! JEBO SAM I SVE AUTORKE NA VUKAJLIJI SAMO ŠTO SE NE SEĆAJU, NA BEER FESTU SAM IM PRSKAO PO SVEŽE OPRANOJ KOSI DOK JE SVIRAO JURA STUBLIĆ I PESMA VLAK DO ZEMLJE SREĆE ! JEBAO SAM I LIKA KOJI JE IZBO DESETAK OSOBA UKLJUČUJUĆI I MENE ! KAD SU ME PREVEZLI U URGENTNI ZAVEZAO SAM MEDICINSKE SESTRE SA SISTEMOM ZA INFUZIJU KOJU SAM NAŠAO KOD UMIRUĆEG PACIJENTA SA MELANOMIMA PO CELOM TELU I JEBAO IH SNAŽNO I SILNO, DOK JE ON POLAGANO UMIRAO SA OSMEHOM I DRKAO OD SREĆE I BLAGOSTANJA KADA JE UGLEDAO MOG TOMAHAVKA ! DOKTORI SU SE SVI SKUPILI I KENJAO SAM IM PO STOPALIMA KOJE SU NEDAVNO DEPILIRALI. RASKAKLJIVAO SAM I NAJNOVIJI RENDGEN APARAT IZ JAPANA KOJI NIJE MOGAO DA IZBACI SNIMAK MOJE NABREKLE ŽILAVE KURČINE JER JE BILA PREVELIKA !. JA RENDGENIŠEM !