Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja ne jebem kao neki, ono po malo da joj se zavrti ili da je zaboli, ja jebem da je uništim! Dinstam pičku!
Meni je jedna ženska pušila kurac i posle toga se poljubila sa svojim dečkom. On joj je tada rekao: "Usta su ti iznenađujuće slatka. Zauvek ću ostati sa tobom i uživati u tvom ukusu." Hahahaa, jadnik ni ne zna odakle potiče taj ukus.
Ja drkam kurac na sledeći način: NABIJEM GA ŽENI U PIČKU, PA JE UHVATIM ZA VRAT I KRENEM DA GA CIMAM. OOOOOO, KAKO JE DOBRO!
Ja kažem ljudima da sam juče jebao 10 žena, a oni kažu da lažem. Pa u pravu su. Jesam slagao. Jebao sam mnogo mnogo mnogo više.
Ja kad nabijem kurac u ženu (kroz čmarulju) uspem da ga malo savijem i kurac izađe kroz njenu sisu. Ona onda doji dete mojoj spermom i dete izraste u SUPER MENA!
ЈЕБЕМ ОВУ РАВУ ОД ОВОГ ПРИНЦА ФЕГЕТА!
KAD BI ONA PRINČEVA CAVULJA ZNALA KAKO JA KRALJEVSKI JEBEM, ODGONILA BI ONU GEJČINU SAMO TAKO!
ЈА ЈЕБЕМ И ОНУ МАТОРУ КРАЉИЦУ! МОРА НЕКО!
JEBO SAM LIZI BATORI!
http://steffmetal.com/wp-content/uploads/2010/04/elizabeth+bathory-500x626.jpg
KRV NA PIČKU SAM JOJ PUSTIO, ŠIKLJALA NA SVE STRANE, ZATO JE I NAZVALI BLADI MERI!
ПРИНЦЕЗА ДАЈАНА ЈЕ ЖУРИЛА НА ЕРОТСКО ТРПАЊЕ КОД МЕНЕ НА ГАЈБИ ЗАТО СЕ И СЛУПАЛА ЈЕР ЈУ ЈЕ ЧКА БРУТАЛНО ЗАСВРБЕЛА ПРИ САМОЈ ПОМИСЛИ НА МОЈУ ГРАНИТНУ БАТИНУ ПА ЈЕ УЗЕЛА ДА СЕ ФИНГЕРУЈЕ УСПУТ И ОНДА ЈОЈ ЈЕ ЕКСПЛОДИРАО АУТО!
РАЗРЕЂУЈЕМ ПЛАВУ КРВ СПЕРМУШИНОМ БЕЛОМ ПОПУТ КРЕЧА ДИЉЕМ ЕВРОПЕ!
PA ZAR ZBOG TEBE JOGURTE NASTRADAO I ONAJ MILIJARDERSKI ARAPIN lololo ŠTO BIO SA NJOM U KOLIMA????
ZBOG TEBE SAM JOGURTE POGINUO!!!!
Emad El-Din Mohamed Abdel Moneim Fayed
КАРАО САМ ДАЈАНУ ВИШЕ ПУТА! НИЈЕ НЕШТО! ДРОПЉА ВЛАСТЕЛИНСКА СЕ САМО ИЗВАЛИ! НИСАМ ТИ ЈА СЛУГА КУРВО СЛАВОРОДНА РЕЧЕМ ЈОЈ И КАТАПУЛТИРАМ ЈЕ КУРЧИНОМ! И КАМИЛУ САМ ЈЕБО ОНА ЈЕ ВЕЋ ВАТРЕНА!
JEBEM U KOLIMA ALI MI JE TUKIDID KAO KEOPSOVA PIRAMIDA PA GA UVEK PRIKLJEŠTIM KADA ZATVORIM VRATA!
ЈА КАД ОЋУ ДА ЈЕБЕМ КАЖЕМ РАВИ ДА СМЕСТИ ПИЧКУ НА РЕШЕТКУ ХЛАДЊАКА А ЈА ГА ОНДА СИЛОВИО ЗАБИЈЕМ У АУСПУХ И ОНДА ЈЕ ЈЕБЕМ КРОЗ ЦЕО АУТО ПО ДУЖИНИ! ЈЕБЕМ РАВЕ СА САЈМА АУТОМОБИЛА КУРЧИНОМ КРОЗ БЛОК МОТОРА! ТВИН ТУРБО ДИРЕКТНО УБРИЗГАВАЊЕ!
ПРСКАМ УЖЕГЛИ ГНОЈ ИЗ ХЕМОРОИДА КУЧКАМА У КОСУ!
VIDI GA JOGURT JEBE KROZ AUTO!
JA TOLIKO JEBEM U AUTU DA PONEKAD NE ZNAM ŠTA JE MOJ PENIS A ŠTA MENJAČ.
ЗАЗУБИЦА ТУРИРА!
„ЈА САМ ЈЕБАО ОД ПРАСКОЗОРЈА СВЕТА И ЈЕБАЋУ ДОК ПОСЛЕДЊА ЗВЕЗДА НЕ ПАДНЕ СА НЕБА!” - Калигула
ДЕВИЦА И СИРА ЗА ДАЖБОГА!!!!!!!