ЈЕБАЊЕ 5.

1. I HAMERDIKUJEM pičku!

2. KURCEM ULAZIM I U 1. SMENU!

3. ЈЕБЕМ ЗА ПРВИ МАЈ! КОБАСИЧИМ!

4. РОШТИЉАМ ГИМНАЗИЈАЛСКЕ РАВЕ ПО АВАЛИ

5. АВАЛЧИМ ОСАМНЕСТОГОДИШЊАКИЊЕ! ГУРАМ ТОРАЊ У ПИЧКУ!

6. JEBEM U KLASJU ISPOD GOLIH BRDA!

7. ЈЕБЕМ КМЕТОВСКЕ ДРОПЉЕ ИЗ ГЉОГОЊА ШТО УВЛАЧЕ ТРЕНЕРКЕ У ЧАРАПЕ!

8. ЈЕБЕМ РИБЕ ИЗ ГЛОГОЊА, ДЕБЕЉАЧЕ, КОВАЧИЦЕ, КРЊАЧЕ, СТАРЧЕВА, КОВИНА, ПАДИНЕ, ЈАБУКЕ, ПАНЧЕВА, ИТД! БАНАТЧИМ!

9. ЈА ЈЕБЕМ! А ДАВНО НИСАМ! АЛ САЋУ ОПЕТ ПОЧНЕМ!!!

10. САБИЈАМ КУРЧИНОМ ХИПИ РАВЕ НА ЛИВАДИ МЕЂ МАСЛАЧЦИМА!

11. http://www.smedia.rs/zabava/upload/bekuta-sisa.jpg

Dok je jebem peva "S tobom bar znam gde je dno". Onda joj se isvršavam na cvidže pa joj kaplje sperma po sisama.

12. ЈА БЕКУТЧИМ БЕКУТУ!

13. Imam jednu natprirodnu moć - kad neko proba da me udavi, ne uspeva mu zato što ja mogu da udahnem vazduh kroz rupu na glaviću!

14. ИМАМ ДАР У МЛЕВЕНО МЕСО ПРЕТВАРАМ КУРВАМА ЧМАР!

15. ИМАМ ДАР ДА ЈЕБЕМ КАО ЦАР!

16. JEBEM LATINIČNO A MOGU И ЋИРИЛИЧНО!

17. JEBEM I ZA PRVI MAJ!
    BAŠ SAM SE VRATIO SA IZUZETNO JEBAČKOG PUTA! JEBUĆI!

18. PRVOMAJSKI URANJAM I PRAVIM CAVAMA NOVE RUPE!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.