ЈЕБАЊЕ 5.

1. Svejedno se zna da sam najkompletniji jebač u vasioni,

a,ja pošto nadgledam pišem ovu kosmogoniju...

2. I JA JEBEM ISKLJUČIVO ŽENE I DEVOJKE! A VOLIM I EMO CAVE! E,ONE SAMO ZA RČ STVORENE!

3. čoveče,nadgledam,kak'e emo cave sad?!miči!

4. Maniače, sve su to žene!

5. Marya postade jebačica opaka!

6. MARIJA UČILA OD NAJBOLJIH SA TETRE!

7. Maryu, kao i mnoge žene, privukao moj jebački miris! Ja mirišem!

8. odlučila sam da telekinezu iskoristim za dorobit pimpeka kad mi je dosadno!

9. JA ZRAČIM MOŠUSOM!
    ZIGOTARIM!

10. MOŠUS LUČIM KAO RASPLODNI JELEN KAPITALAC,PASTUV KOG LOVCI NEMAJU MUDA DA UPUCAJU,JER PLOOOOOODIIIIII!!!!!
    JA JELEN!

11. ja jesam.i to bude previše.

12. jebem jer jesam.ako se potrudim ne valja,bude previše,prejebeno,kao čekićem za meso.

13. A to. Samo ti jebi.

Ja gruvam!

14. Moje seme je mnogo moćno. Kap moje sperme padne na sneg i nastane SNEŠKO BELIĆ!

15. JEBEM PREFINJENE PROMOTERKE POSRED SVAKE RUPE NA NJIHOVOM ISKVARCANOM TELU! ZABIJAM JOJ RASEČENU FLAŠU OD JEGERA KOGA PROMOVIŠE U PIČKU I ŠAMARAM DOK KUKA!
    UDARAM IH LOPATOM POSRED ZILJAVE FACE JER IH NASMEJE SAMO PUN NOVČANIK

PUMPAM IM DEBELO CREVO NA PET ATMOSFERA PA IH NATERAM DA ČISTE SVOJA GOVNA ČETKICOM

JEBEM IM I MAJKE ŠTO SU IH TAKO ODGAJILE! PREBIJAM KURCEM DA OSTANU MODRICE PA PRELAZIM PREKO NJIH JUGOM SA ZIMSKIM GUMAMA, NA NJIHOVIM SAVRŠENIM BULJAMA OKREĆEM POD RUČNOM, GAZIM MARTINAMA I PLJUJEM SPERMU IZ ČVABALA PO NJIHOVIM OPEGLANIM KOSAMA, DROLJETINE RASPALE!

16. a,ja nadgledam i pozovem mr wolf-a ako bude nereda.

17. Ja dođem do žene i udarim je kurcem po stopalu. Ona od bolova zine i počne da urla, a ja joj tad nabijem kurac u usta i probušim joj lobanju!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.