Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ja pušim,pijem,ubadam iglom,pravim svemirski modulator i eliksir mladosti dok jebem,pa opet kažu da sam prejebala.
Pravo savršenstvo u prirodi ne postoji, ali samo ako se izuzme moj stil jebanja!
i moje nadgledanje,da se razumemo!a,ja kad nadgledam ne kažem-DOBRO VEČE!
Kad ja jebem a Marya nadgleda - to je NAJKOMPLETNIJE JEBANJE NA SVETU!
ko ne veruje,ne da će da bude jeban,nego neće,ne nadajte se,možete samo da gledate,suze će teći niz lice,ali NEMA!
JEBEM NAVAREN! TEK TAD JEBEM ONAKO NAVAREN,A TEK KAD PREVARIM,PREJEBEM!
JEBITE SA MNOM! AJDE DA JEBEMO!
I Marya i ja jebemo malim slovima. To se ne viđa često! Udri, Marya!
ja jebem malim slovima,jer bi pukle dužice da jebem velikim.
AJDE DA JEBEMO BRE!
Mi jebemo!
VELIKIM SLOVIMA SE BOLJE JEBE!
VELIKO SLOVO-VELIKA KITA!
VELIKA KITA-MALA PIČKA!
ĐE ĆEŠ BOLJE!
JEBIMOOOO!!!!
Ja sam danas jebao u pravu pičku pravim kurcem! U pravi čmar danas nisam jebao, ali zato sad ovde jebem kurcem u čmar!
ja sam mala i jebem malim slovima,ali kad jebem kita se šalje na remont!
JEBEM I JEBAĆU,KO PROĆITA I NJEGA ĆU! ONLY GIRLS!
OSETILE MOJ BLASFEMIČNI KURAC!
http://evil-se7en.com/wp-content/uploads/2007/10/fuck-kill-400.jpg
Ja jebem malim slovima jer je moja prava kita prevelika, pa ako bih je ovde još uvećao, bilo bi smaka sveta i jebanja zajedno sa njim. Zato sam prinuđen da jebem malim slovima!
i really kill everything i fuck,unfortunately.
MOJA SLOVA VELIKA PRAVI EKVIVALENT KITI MOJOJ,JA NE KRIJEM SVOJ BLASFEMIČNI KURAC,ŠTO NA UM TO NA DRUM,PA U PIČKU I RČ PRAVO!
ja sam bogohulnica,šta ću.nema ispovesti,ni zdravo marija,sve će se žrtvovati pre oltara,ubiram danak.
Ni ja ne krijem. Kažem: imam ogroman kurac! Ali ovo je za dobrobit sveta i jebanja. Svejedno se zna da sam najkompletniji jebač u vasioni, tako da ne bi bilo fer prema ostalim jebačima da se baš toliko ističem.
Ja jebem ŽENE!