ЈЕБАЊЕ 5.

1. Ja ne trošim vodu kad zalivam baštu. Samo trčim po bašti, a žene trče za mnom i vlaže tako obilno da natope zemlju i više nego što bih je natopio zalivanjem vodom.

2. NI MENI ZALIVANJE NE TREBA, JA OPLODJUJEM ZEMLJIŠTE!!! ISTRESAM SPERMUŠINU U SOS SA MIRODJIJOM KOJI VEGETARIJANKE JEDU I POSLE KAD PRDE MIRIŠU NA MOJ SAFT!

3. Meni žene kažu da je moj kurac slađi od KAPRI SLADOLEDA!

4. MOJ KURAC LETI ZAKUPI ŠIPTAR NA BAZENU DA PUNI KORNETE! PORED MENE IZNAJMI I CIGANKU U TERANJU PA ZAJEDNO PRAVIMO MEŠANI TOČENI, VANILA JAGODA!

5. U krevetu sa mnom su dve žene. Ja krenem da jebem jednu. I to je baš opako jebem! RASTAVLJAM JE! Ova druga me grebe, liže, ujeda, traži da i nju jebem. Ja je gledam dok jebem ovu prvu. Jebao bih i nju, nego me mrzi da vadi kurac iz ove. I tako ja njoj kažem da legne ispod ove koju trenutno jebem, pa ovu proburazim kurčinom i nabijem ga u pičku onoj ispod. JA JEBEM NEKOLIKO PIČAKA BEZ VAĐENJA KURCA!

6. JA UZMEM FLEKS I ZASEČEM KURAC UZDUŽ, NA DVA DELA, KAO ZMIJSKI JEZIK, DA BI MOGAO DA JE TRSIM I U KURAC I U PIČKU ISTOVREMENO. JA PALACAM KURCEM I STEREOJEBEM!!!!!!!!!!!!!256

7. Ja uhvatim trudnicu da jebem, pa pojebem i nju i njeno dete u utrobi!

8. KAD MI SE KURČINA UMORI, UZMEM DA KOLČIM RIBU KOCEM ZA PARADAJZ, A KURAC DAM ONOM MALOM ŠEPAVOM IZ MONTEVIDEA DA MI GA ISPOLIRA!!!!

9. Kad ja jebem devojci više nije problem da radi špagu.

10. Meni kaže devojka: "Jebi me jako", a ja se sažalim pa je jebem samo sa pola snage. Posle doga joj se dese mnoge loše stvari: padne joj šećer, istumbaju se unutrašnji organi, kukovi joj se zaščevrnu tako da ne može ni da hoda. Ja je onda odvedem u bolnicu, pošto ne može sama da ode. Kad tamo stignemo ja je jebem još jednom i ona padne u komu. Kad je odnesu u operacionu salu i svi doktori se sjate oko nje, ja uhvatim medicinsku sestru, pa i njoj uradim isto to. Tako doktori imaju još više posla zbog mene.

11. ЈА КАД РАЗЈЕБЕМ ДРОПЉУ УСМИНЕ СЕ ВУКУ ПО ПОДУ А КЛИЋА БЛЕЈИ У ВИСИНИ ЧЛАНАКА!!1

12. MOJ KURAC IMA TOLIKU PENETRIRAJUĆU MOĆ DA GDE GOD U RIBU DA GA UBODEM, NAPRAVIM JOJ PIČKU!

13. JA KAD JEBEM IRFAN MENSUR SNIMI FILM.

14. JA OTAPAM FRIGIDNE PIČKE I DOVODIM IH TO TAČKE USIJANJA!

15. JA JEBEM DOK SVI OSTALI APSTINIRAJU NA OVOJ TEMI!!!!1

16. JEBEM APOTEKARKE PA BABAMA PREPISU VIJAGRU UMESTO NECEG ZA PRITISAK!

17. PREKLAPAM RIBE PREKO STOLA KO VAZDUŠNU PUŠKU I TUCAM IH BESOMUČNO DOK IM CURE BALE IZ USTA I CEDJ IZ PIČKE! JA KARAM KAO DJORDJE!!!!!

18. ЈА ЈЕБЕМ КУЧКЕ НОЖНИМ ПАЛЦЕМ У ГЕ ТАЧКУ!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.