U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja ne jebem!
Aprilililililili! Ja jebem!
JA PROBURAŽAVAM NJIHOVE IZBRIJANE ČVAREVE I UMAČEM GA U ŽELUDAČNU KISELINU!!!!!!!!!
КАКО ЈЕБЕШ ОВИХ ДАНА КИКА БОЈЕ? ЈА САМ БАНОВАН ПА ЈЕБЕМ ДОСТА ПРАВИМ КУРЦЕМ У ПРАВУ ПИЧКУ!
Jebem i dalje dosta jako pravim kurcem u pravu pičku, nego sam ove nedelje malo pojačao treninge, pa jebem malo manje nego obično. Ali to nadoknađujem jebanjem kurcem u pičku ovde.
KUNDAČIM ZARAŽENE JAPANKE U NJIHOVE ŠUBARE!
FEJZ JEBE KO PANZERFAUST RUSKE TENKOVE!!
А ЈЕ ЛИ КИКО, ДА ЛИ СЕБЕ ВИДИШ ПРВЕНСТВЕНО КАО ФАЈТЕРА ИЛИ КАО ЈЕБАЧА? :) ЈА И НИСАМ НЕКИ ТАБАЏИЈА АЛ ЗАТО ЈЕБЕМ ЗА НОБЕЛOВУ НАГРАДУ!
JA TERORIŠEM NJIHOVA MEDJUNOŽJA!
Pa znaš kako...vidim sebe kao fajtera koji ekstremno kvalitetno jebe, a istovremeno i kao jebača koji ekstremno dobro bije!
ГУБИМ РАВНОТЕЖУ КОЛИКО ДОБРО ЈЕБЕМ! ЈЕБЕМ КОНСТАНТНО!
ЈА ЈЕБЕМ ПОСТОЈАНО КАНО КЛИСУРИНЕ!
Ja jebem, dok jebem probodem želudac, pa ga na kvarno izvučem, a žena crkne ispržena kiselinom!
Uhvatim ja sidašicu da jebem. Toliko je moćno jebem da uništim HIV u njoj. Taman kad ona poželi da mi zahvali što sam je izlečio, ja krenem opako da je jebem i ubijem i nju!
ЈА КАД ЈЕБЕМ ЛЕЧИМ РАК ГРЛИЋА МАТЕРИЦЕ ПА СЕ НЕ ХВАЛИМ...!
Šomi, kad ostvariš neki jebački podvig, a ne hvališ se, to je kao da nisi ni uradio ništa. Staro pravilo JEBAČA! Moraš da se hvališ, ova tema i jeste za to.
JA LEČIM TUMOR DEBELOG CREVA KAD JEBEM U ČMAR!
ЛУПАМ ПИЧКУ КУРЧИНОМ!
KROMPIR JEBE
http://www.glassrbije.org/info/images/stories/2010SEPTEMBAR/krompir.jpg
Ja jebem!
ЈА КРОМПИРЧИМ ЖАРКОВАЧКЕ ЦАВЕ У СЕЉАЧКЕ БУЉСОНЕ!