ЈЕБАЊЕ 5.

1. Aprilililililili! Ja jebem!

2. JA PROBURAŽAVAM NJIHOVE IZBRIJANE ČVAREVE I UMAČEM GA U ŽELUDAČNU KISELINU!!!!!!!!!

3. КАКО ЈЕБЕШ ОВИХ ДАНА КИКА БОЈЕ? ЈА САМ БАНОВАН ПА ЈЕБЕМ ДОСТА ПРАВИМ КУРЦЕМ У ПРАВУ ПИЧКУ!

4. Jebem i dalje dosta jako pravim kurcem u pravu pičku, nego sam ove nedelje malo pojačao treninge, pa jebem malo manje nego obično. Ali to nadoknađujem jebanjem kurcem u pičku ovde.

5. KUNDAČIM ZARAŽENE JAPANKE U NJIHOVE ŠUBARE!

6. FEJZ JEBE KO PANZERFAUST RUSKE TENKOVE!!

7. А ЈЕ ЛИ КИКО, ДА ЛИ СЕБЕ ВИДИШ ПРВЕНСТВЕНО КАО ФАЈТЕРА ИЛИ КАО ЈЕБАЧА? :) ЈА И НИСАМ НЕКИ ТАБАЏИЈА АЛ ЗАТО ЈЕБЕМ ЗА НОБЕЛOВУ НАГРАДУ!

8. JA TERORIŠEM NJIHOVA MEDJUNOŽJA!

9. Pa znaš kako...vidim sebe kao fajtera koji ekstremno kvalitetno jebe, a istovremeno i kao jebača koji ekstremno dobro bije!

10. ГУБИМ РАВНОТЕЖУ КОЛИКО ДОБРО ЈЕБЕМ! ЈЕБЕМ КОНСТАНТНО!

11. ЈА ЈЕБЕМ ПОСТОЈАНО КАНО КЛИСУРИНЕ!

12. Ja jebem, dok jebem probodem želudac, pa ga na kvarno izvučem, a žena crkne ispržena kiselinom!

13. Uhvatim ja sidašicu da jebem. Toliko je moćno jebem da uništim HIV u njoj. Taman kad ona poželi da mi zahvali što sam je izlečio, ja krenem opako da je jebem i ubijem i nju!

14. ЈА КАД ЈЕБЕМ ЛЕЧИМ РАК ГРЛИЋА МАТЕРИЦЕ ПА СЕ НЕ ХВАЛИМ...!

15. Šomi, kad ostvariš neki jebački podvig, a ne hvališ se, to je kao da nisi ni uradio ništa. Staro pravilo JEBAČA! Moraš da se hvališ, ova tema i jeste za to.

JA LEČIM TUMOR DEBELOG CREVA KAD JEBEM U ČMAR!

16. ЛУПАМ ПИЧКУ КУРЧИНОМ!

17. ЈА КРОМПИРЧИМ ЖАРКОВАЧКЕ ЦАВЕ У СЕЉАЧКЕ БУЉСОНЕ!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.