ЈЕБАЊЕ 5.

1. jebanje nije fetiš,jebanje je prerogativa!

2. Ma jebanje je moj hobi!

3. ne laži,krvav ti glavić kika!

4. НЕКИ СЕ ДОПИСУЈУ, НЕК ЈЕБУ ТЕК РЕДА РАДИ, ЈА ЈЕБЕМ ЈЕР СЕ ТО ОД МЕНЕ ЗАХТЕВА! ИЗАЂЕМ ИЗ ГАЈБЕ И САМО МЕ ВУКУ ЗА РУКАВ РАВЕ ТЕ АЈ МЕ ЈЕБИ ТЕ АЈ МЕ ЗАДОВОЉИ, ТЕ КУРАЦ ПАЛАЦ И ЈА НАРАВО ШТА ЋУ МОРАМ... НЕ СТИГНЕ ЧОВЕК НИ СВОЈЕ ПОСЛОВЕ ДА ОБАВИ ОД ТОЛИКЕ ТРШЊЕ... ВРАТИМ СЕ У СИТНЕ САТЕ, ПОЈЕБАО ПОЛА КОМШИЛУКА, АЛ САМ СРЕЋАН ЈЕР САМ УЧИНИО ДОБРО ДЕЛО!!!1

5. Ja jebem i kad mi je krvav!

6. šomi,moraš sve odjedared i dopis i natpis i nadjeb i preko albanije sa krvavim i na solunskom frontu...
    jebem uz pušku i niz pušku!

7. Vidiš, Šomi, kako je Mara postala vrh jebačica. Nema zezanja.

8. МАРА ЗАИСТА МАНИПУЛИШЕ СВОЈОМ ПИЧКОМ, ПОНОСАН САМ НА ЊУ И ЊЕНО ЈЕБАЊЕ!! МАРО САМ СИЛУЈ КУРЧЕВЕ И НЕМА ШТА ДА БРИНЕШ!!1

9. upravljam gravitacijom,ja sam njutnov skriveni zakon,neobjavljen,spalio formulu,jer sam se karala sa gravitacijom i zaposela sile,dok nisam ni znala šta je fizika.

10. MOJ PENIS JE MOJ INSTRUMENT! JA KAD JEBEM TO JE UMETNOST!

11. СРШАВАМ ЈОНИЗОВАНИ ГАС!

12. jebem transparentno!

13. ПРСКАМ БАБАМА У ЦЕГЕРЕ!

14. a,jebem i iz senke!

15. KAŽU DA NA MARSU IMA TRAGOVA ORGANSKOG ŽIVOTA...E PA SAD, KOLATERALNA ŠTETA! TO JE MOJ EJAKULAT OSTAVIO KRATER JER SAM NADRKAO KOBAS NA POLA SNAGE JEBUĆI CAVULJU DA RAZNESEM JEBENU VENERU JER MI ZAKLJANJA POGLED NA ALFA KENTAUR!
    JA MERKURAC!

16. JA JEBEM PESNIKINJE PO KNJIZEVNIM VECERAMA SVRSAVAM IM NA BODLEROVE ZBIRKE....I U USTA

17. Ja, bre, jebem bolje od svakog živog bića! Niko me ne može nadjebati! Ja sam TAJ!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.