ЈЕБАЊЕ 5.

1. kad ja jebem kurčevi implodiraju!

2. ЈЕБЕМ МНОГО БАХАТО!! ЈА СЕ БАХАТИМ!!

3. Ja kad jebem svi kurčevi ovoga sveta (osim mog) su suvi, jer pičke samo na moj kurac skaču! JA SUŠIM!

4. ja sam pojebala čak norisa i od tad ne snima filmove,zatvorio se u kolibu na planini i ćuti.

5. ЈЕБЕМ ЈЕР МЕ ЈЕ ЋАЛЕ ПОСЛАО СА 1000 ДИНАРА У ГРАД

6. ЖЕЉКО ШАШИЋ ЈЕБЕ ОБЈАШЊАВА!

7. Skrnavim sve običaje jebanja jer svojom kurčinom prosvećujem i propagiram novu veru!

Posle mog kurca svaka devojka postane žena!

8. jebem iz besa,bljujem vatru i pravim opekotine trećeg stepena!

9. LJUŠTIM VAGINE I POLIRAM SLUZOKOŽU

10. jebem transcendentalno!

11. JEBEM INSTRUMENTALNO

12. GURAM KLARINET U PIČKU

13. jebem mafijaše,a onda im zaplenim kajle,lupim par macola i pošaljem ih gole kući!

14. Jebem mlade naučnice da bi mogle da pišu doktorat o najvećem zadovoljstvu u njihovim životima! A, i usput im svršavam na naočare i hospitalizujem ih na mesec dana zbog veličine mog Tukidida i agresivnog umetanja istog u ono što se pre moje ekspedicije zvalo vagina,a sada se može uporediti sa Velikim Kanjonom ili Razdrkanom pičkom koja visi i prska krv u svim pravcima...

15. ЈЕБЕМ ПРАВИМ ЗАЗУБИЦЕ ОСТАЛИМА!!1

16. НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА ТИ СВРШИМ У УВО, ОСЛЕПО СИ У НАЈАВИ !!!!

17. Ja jebem ženu, pa ona napiše esej o tome kakvi su moji jebački poduhvati. Ja joj onda svršim na čelo, pa uzmem taj esej i obrišem spermušinu sa njenog čela i dam to njenoj kevi da namaže na 'leba i da pojede!

18. ЈА КАД ЈЕБЕМ НЕЧИЈУ ЋЕРКУ ЊЕНИ РОДИТЕЉИ УВЕК ИЗРАЗЕ ЖЕЉУ ДА МЕ ГЛЕДАЈУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.