Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://userserve-ak.last.fm/serve/252/488272.jpg
VEHBIJA SVRŠAVA ZELENO! I NA CRVENO SLOVO! ČAK!
http://www.tatshop.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/ren_44eb6df69b01d4.jpg
СЕРИ ГYЗАЛ ДА МЕ ЖЕЉА МИНЕ!!МНОГО!
Ja kidam!
ЈА ТРГАМ!!
У ТРГОВИНИ А И ПО ДРУГИМ ЈАВНИМ СЕКТОРИМА
ЈА СЕКРЕТИМ (A БОМЕ И СЕКРЕТАРИЧИМ!!!)
JA JEBEM PRE SAT VREMENA
JEBEM DILJEM CETVRTE DIMENZIJE
КИДИШЕМ ПОПУТ БИТ БУЛА НА АЛТЕРНАТИВНЕ ЦАВЕ ПО КАЛЕМЕГДАНУ!
КОНТАМ У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ, ТОЛКО ДОБРО ЈЕБЕМО, ДА МИ ЈАСНО НИЈЕ ШТО ЈЕБЕМО СВЕ НЕКЕ ШТО НЕ ЗАСЛУЖУЈУ
ИДЕМ ДА ЈЕБЕМ ХАЛИ БЕРИ И НЕ ВРАЋАМ СЕ ДОК ЈОЈ НЕ ПОДАРИМ СВЕ
JEBEM ONU NEMICU LENU...TEJKEN BAJ A STRENDZER!! U PICKU!
ОБЈЕБАВАМ КУРЦЕМ У ЧКУ!
КОТИМ СЕ!
ŽGOJIM SE
УУ ОТКАД ДАНКАРА НИЈЕ ЈЕБАО!!
ЈА ВЕХБИЈОГНОЈИМ
КУРАЦ, ВРАТИО САМ СЕ А ЈОШ НИСАМ ЈЕБАО ХАЛИ БЕРИ!!
одлази постиђено на поправни
ТРИ ЧЕТРИ САД!!
GNOJIM
K
R
O
J
I
M
K
R
M
A
Č
U
Ćupam kurac
Šta ti je jebač! Registrovao se samo da bi jebao na ovoj temi. Ovo postaje jebena vera!
Bronko mladiću, dobro došao i još bolje jebao!
O KURVE VOŽDOVAČKE VRATITE MI KURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAC
JA JEBEM KAO VLASNIBAR
ZATO ŠTO BRONKO GUZI KAO DA JE IZ BROONXA
jebem papučare,pa ih pošaljem kući bez papuča da lupe ženi šakom o sto!
jebem dominantno!