ЈЕБАЊЕ 5.

1. ЈА ТРГАМ!!
    У ТРГОВИНИ А И ПО ДРУГИМ ЈАВНИМ СЕКТОРИМА

ЈА СЕКРЕТИМ (A БОМЕ И СЕКРЕТАРИЧИМ!!!)

2. JA JEBEM PRE SAT VREMENA
    JEBEM DILJEM CETVRTE DIMENZIJE

3. КИДИШЕМ ПОПУТ БИТ БУЛА НА АЛТЕРНАТИВНЕ ЦАВЕ ПО КАЛЕМЕГДАНУ!

4. КОНТАМ У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ, ТОЛКО ДОБРО ЈЕБЕМО, ДА МИ ЈАСНО НИЈЕ ШТО ЈЕБЕМО СВЕ НЕКЕ ШТО НЕ ЗАСЛУЖУЈУ

ИДЕМ ДА ЈЕБЕМ ХАЛИ БЕРИ И НЕ ВРАЋАМ СЕ ДОК ЈОЈ НЕ ПОДАРИМ СВЕ

5. JEBEM ONU NEMICU LENU...TEJKEN BAJ A STRENDZER!! U PICKU!

6. ОБЈЕБАВАМ КУРЦЕМ У ЧКУ!

7. УУ ОТКАД ДАНКАРА НИЈЕ ЈЕБАО!!

ЈА ВЕХБИЈОГНОЈИМ

8. КУРАЦ, ВРАТИО САМ СЕ А ЈОШ НИСАМ ЈЕБАО ХАЛИ БЕРИ!!

одлази постиђено на поправни

ТРИ ЧЕТРИ САД!!

9. K
    R
    O
    J
    I
    M

K
    R
    M
    A
    Č
    U

10. Šta ti je jebač! Registrovao se samo da bi jebao na ovoj temi. Ovo postaje jebena vera!

Bronko mladiću, dobro došao i još bolje jebao!

O KURVE VOŽDOVAČKE VRATITE MI KURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAC

11. JA JEBEM KAO VLASNIBAR

12. ZATO ŠTO BRONKO GUZI KAO DA JE IZ BROONXA

13. jebem papučare,pa ih pošaljem kući bez papuča da lupe ženi šakom o sto!
    jebem dominantno!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.