U vasioni se konstantno dešavaju neke velike eksplozije. Sve puca od muke zato što oseća svoju jebačku inferiornost u odnosu na mene!
Ja izazivam eksplozije!
У ствари јебо је једном , оног пацова што му прешо преко стомака у "Мађарској" јер није имо муда да покаже пајвана рави па је морао да искали бес на глодару!
eo ti predlog, daj ti 5 predloga kako ćemo dokažemo i daću ja. pa ko pobedi nek drugi umukne? ok, ili me drkaš samo zato što znam da sam jača cofa nego ti lolo?
Ти.Особа која може да јебе Чичарита и глодарише је ненадјебиви бачје.Ценим да би мого да јебеш и полустврднути бетон у мешалици у којој су угинули змија и гргеч.......
Ја сам пичка , јебем само цаве и то нежно , да им не оштетим химен или не повредим осећања........
ЕДИТ:Не би ме ово ни питао да си толико сигуран......
eo ti predlog, daj ti 5 predloga kako ćemo dokažemo i daću ja. pa ko pobedi nek drugi umukne? ok, ili me drkaš samo zato što znam da sam jača cofa nego ti lolo?
U vasioni se konstantno dešavaju neke velike eksplozije. Sve puca od muke zato što oseća svoju jebačku inferiornost u odnosu na mene!
Ja izazivam eksplozije!
КИКА БОЈ ЈЕБЕ СИЛИНОМ ЕКСПЛОЗИЈЕ НЕУТРОНСКЕ ЗВЕЗДЕ!
Kad Baldur jebe, ženi na nos krene jogurt da curi! On JOGURTUJE!
Ja hamerfistujem pičku kurcem!
JA AURORIŠEM
Ja razglavljujem!
JA ŠIMPANIZIRAM
http://www.bhtelecom.ba/uploads/pics/simsanza.jpeg
U U U A A A A A A A
Мрзи ме да јебем комплексо ,само јој га заглавим међ чељусти и клати клати .......
L@ki ne jebe, on samo teoretiše!
Цара не јебе , он само панданише!
У ствари јебо је једном , оног пацова што му прешо преко стомака у "Мађарској" јер није имо муда да покаже пајвана рави па је морао да искали бес на глодару!
Цара глодарише!
ahahahahahah
o jebli te pandani da te jebli
i zezator i ostatak pandanskog kruva
nedokazniji si od aurore072
Што је ово , свет се пита , Цара јебе Чичарита!
Цара чичаритише глодаре!
Ko je veći bačje? ja ili ti?
Obrazloži?
Ти.Особа која може да јебе Чичарита и глодарише је ненадјебиви бачје.Ценим да би мого да јебеш и полустврднути бетон у мешалици у којој су угинули змија и гргеч.......
Ја сам пичка , јебем само цаве и то нежно , да им не оштетим химен или не повредим осећања........
ЕДИТ:Не би ме ово ни питао да си толико сигуран......
-.-
Samo ti dajem šansu... unapred znam da ću te razjebati jer sam bistriji jedno tri stepenika lolo
Царо , где си био кад сам био нико ........