Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Кои сам хејтер лолол
Može meni ovo? Hvala.
EDIT:
19062 Glasovi za 11765 Glasovi protiv
Ај мени.
EDIT:
5296 Glasovi za 1752 Glasovi protiv
Može?
EDIT:
17685 Glasovi za 13323 Glasovi protiv
Може и мени? Да видим ко'ко сам прочит'о од прошлог пута.
EDIT:
2637 Glasovi za 455 Glasovi protiv
http://4.bp.blogspot.com/-Sze9mWNOy4g/TqYseVEt93I/AAAAAAAAA4w/8SAYpd7s7AI/s1600/middle+finger.jpg
15253
Glasovi za 16815
Glasovi protiv
Не знам што, али ми је ово смијешно :Д
Ne bilo vam zapoviđeno, kad uhvatite vremena...
Unapred hvala
ahhahaahhahhahaahahahhahha
ovo kad bi mogao neko da printuje...
Ja?
Hogar_Strašni
1912
Glasovi za 1314
Glasovi protiv
turgenjev
18040
Glasovi za 4835
Glasovi protiv
Aj bacite meni, baš me zanima.
EDIT: Pod bacite, mislim na proveru koliko sam dao +eva i -ova lololo
31651
Glasovi za 10790
Glasovi protiv
Koji sam lajker post'o cccc :)
Fala Kurde
Ња?
Nikada nisam razumevao pojam toga da si na ovom sajtu godinama, kao neki, a da imaš x5 minuseva u odnosu na pluseve...
Mislim, OK ne sviđa ti se i to, ali koji kurac stalno, godinama, dolaziš da čitaš nešto što ti se ne sviđa? Ja bih promenio sajt, jbg...
Ајде мене...
Pa dobro, i meni je logično da imam više pluseva. Minusi su uglavnom iz onog perioda dok nije bilo praćenja, a trebalo pedeset poJena za pravljenje postera :)
Džimiks
11233
Glasovi za 467
Glasovi protiv